Autor Tema: Led sijalice  (Pročitano 3149 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže svrle

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Skoda Superb II TDI
Led sijalice
« poslato: Januar 21, 2011, 08:24:44 posle podne »
Kakva imate iskustva sa njima, koje treba izbegavati, koje su dobre itd. Video sam da u sponzorima imamo neku firmicu koja pravi te diode ali oni su preskupi koliko sam video. Neki prodaju PILOT led sijalice italijanske koje mi izgledaju dobro, jel imao neko iskustva sa njima?
Neprimeren potpis

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: Led sijalice
« Odgovor #1 poslato: Januar 21, 2011, 08:31:33 posle podne »
sve je to isto njesra druze ako ti se zalomilosa serija jako brzo ce da riknu ,ako pak ubodes dobru seriju trajace ko zna koliko, yubox jeste skup ali daju i neku garanciju i navodno rade sa kvalitetnim elementima

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2011, 08:17:30 posle podne »
Po meni gledajuci samo zavrsnu obradu plastike tj barem pakovanje Pilot je mnogo vise od kineza sa limunda .http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Ostalo/Ubodne-SMD-diodice-par-za-10-din/2174103 Daleko od toga da nekog vredjam ,samo dajem misljenje.   http://www.pilot-tuning.com/ -  Pilot je bolestan koliko razlicitih stvari poseduje.
Koliko svetli i kako svetli to neznam ,ko ima ima iskustva neka daje svoje utiske .

Andrija

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2011, 08:22:47 posle podne »
sve je to isto njesra druze ako ti se zalomilosa serija jako brzo ce da riknu ,ako pak ubodes dobru seriju trajace ko zna koliko, yubox jeste skup ali daju i neku garanciju i navodno rade sa kvalitetnim elementima

Meni su diode na tablici (iz yubox-a) riknule posle mesec dana, pa sam ih zamenio kineskim diodama koje jace svetle...i evo drze punih pet meseci bez problema...a yubox preteruje sa cenama i to zestoko.

Van mreže cvijander

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Januar 29, 2011, 08:26:18 posle podne »
Cek bre a garancija ? Meni su bile piloove napred na pozicijama ,radile su ok ,ali sam ih poklonio zbog mojih farova.Trenutno led diode su jeftine ali treba imati strpljenja ako hocete sami da ih napravite ,ja jos uvek nikako da zavrsim migavac drugi  angry2.
« Poslednja izmena: Januar 29, 2011, 08:29:49 posle podne od strane 14henry »

Andrija

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Januar 29, 2011, 08:30:25 posle podne »
Garanciju nisu pominjali, nit' su je poslali. Imao sam njihove ubodne pozicije u farovima koje su riknule posle 3-4 nedelje. LE diode kojima sam zamenio sijalice u kabini traju jos uvek, valjda zato sto se pale samo povremeno.

Van mreže Sajovan

• Sr. Member
« Odgovor #6 poslato: Januar 29, 2011, 08:32:57 posle podne »
Ja sam pilotove stavljao,smece obicmo!
Stawio sam neke kineske rade super za sad...
TDI Power

Van mreže cvijander

• Master Member
« Odgovor #7 poslato: Januar 29, 2011, 08:34:19 posle podne »
Garancija na sve LED module je 1 godina. Doplata za garanciju od čak 3 godine je 20% na cenu sa sajta. U slučaju kvara na LED modulu, isti zamenjujemo istim u najkraćem mogućem roku, a nakon prijema neispravnog LED modula i utvrđivanja kvara. Poštanske i druge eventualne troškove, kao i montiranje i demontiranje snosi sam vlasnik vozila. Garancija prestaje da važi u slučaju da je neovlašteno lice vršilo bilo kakve intervencije na modulu.
U roku od 30 dana moguće  je LED modul zameniti za drugi tip modula iz bilo kakvih razloga poznatih vlasniku i to bez naknade, osim ako ima razlike u ceni modula.
U slučaju da niste zadovoljni u roku 7 dana možete vratiti LED module i vratićemo Vašu uplatu, osim troškova transporta i ostalih eventualno nastalih troškova.
Možete zatražiti izradu LED modula i u drugim oblicima i veličinama.

Pa trazi kintu nazad imas pravo  B).

Van mreže MarkoMirijevo

• Sr. Member
« Odgovor #8 poslato: Januar 29, 2011, 08:38:11 posle podne »
Meni ubodne led pozicije napred iz GL-a traju vec godinu dana,isto sam kupio i za tablicu al desna malo radi malo ne radi  bonk