Zato sto tehnicki pregled obicno ima i agenciju za registraciju vozila,obzirom da je sad za registraciju mnogo vece cimanje,morali su da dignu cene tehnickog!
ne razumem sta si htela da kazes
sad je neka nova procedura za registraciju koja je 5x komplikovanija?
sve se dicimo novim sistemom koji treba da bude laksi i brzi, kako sad odjednom da ima vise cimanja?
vise mislim da rukovodeci nesposobni ljudi ovo organizuju ovo kao sposobno pljackanje
npr prosecna registracija je sada oko (1900 i 1800ccm) 28000din + 25% + nove tablice + nova cena tehnickog = 44000din
znaci ova vlast je stavila namet od preko 3600din mesecno za auto samo zato sto ga imate, pa makar ga nikad ne upalili ispred kuce
odavno sam rekao da je najgora moguca kazna biti srbin u srbiji jer niko ne moze da te zastiti od pljackaske vlasti
ja imam i hrvatsko i bosansko drzavljanstvo, nikad nisam ni razmisljao da vadim njihova dokumenta, ali sad vec ozbiljno razmisljam da zivim ovde kao stranac, da me nemaju ama bas u nikakvom registru
Srbija je odavno digla ruke od svog naroda
Sto se tice protesta, ukoliko se Cacak ili Nis ne digne na noge, Beograd sigurno nece.
Ja nisam isao na proteste, uglavnom sam mislio da je to zavlacenje mase (jer su uvek bili politicki motivisani), ali protiv ovih skotova bi rado spremio motku.
U ovom trenutku resenje je ne hraniti bolesnu vlast. Smanjite potrosnju u svakom pogledu. Jel oni su vec dosegli maximum napona na zatezanje. Od povecanja poreza, oni dobijaju sve manje jer ljudi placaju veci porez, ali kupuju u manjim kolicinama i cela privreda kolapsira domino efektom.