Ko zna, mozda i jesu propisali nekim zakonom, mada mislim da kad je u pitanju worthersee da se tu tolerise bar dokle god traje.Npr prosle godine smo bili svedoci da je pandur pisao kaznu od 50e jednom momku jer je na trenutak isturirao, pa nam nije bilo jasno kako to da nije pisao ostalima, neko je rekao da je pre 5min zavrsena manifestacija (ne secam se dal je bilo 18:05 ili 17:05 tako nesto) pa zbog toga prestaje bilo kakvo krsenje reda i mira.
A inace jos jedno neverovatno iskustvo, naravno pozitivno koje imam odande. Zatekao sam neki papir kao priznanicu koju su panduri napisali i ostavili na shoferci. Nisam mogao da razumem o cemu se radi pa smo Sandokan i ja odneli do prih pandura na koje smo naisli da pitamo o cemu se radi. Igrom slucaja imao zagreban rub, tako sam i dosao, oni su to uocili i napisali da se javim u slucaju da mi je neko drugi dok je auto parkiran napravio stetu pa da oni pisu neku prijavu itd pa da neko osiguranje to nadoknadi...
Ja sam bio odusevljen kako to tamo funkcionise, i na sta oni sve obracaju paznju...
Pre par godina sam pricao sa jednim nemcom u vezi stylinga, rekao mi je da je kod njih zabrajneno stavljati neonke ispod vozila i neka dodatna osvetljenja, bilo je za jos par stvari a secam se da ni felne sa spinerima isto ne smeju da se koriste u saobracaju.Tako je bar u nemackoj a sad verovatno je i u austriji slicno