Autor Tema: Alarm  (Pročitano 13603 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KRSMAN

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: corrado vr6 compressor
Alarm
« Odgovor #20 poslato: Februar 09, 2008, 10:44:27 posle podne »
Ma ljudi,te neke cifre od 400e pa navise to je puno,nevozim ferarija.
Meni treba nesto da nemogu da mi skinu nesto sa auta ili pokupe mjuzu,ili na kraju maznu,nesto  oko 200,250e max neka malo bolja zastita od tih Manijaka.
Vozi polako da sve vidis i da budes vidjen.

Van mreže gogi1005

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #21 poslato: Februar 10, 2008, 12:39:02 pre podne »
Citat: YUPOWER
slusaj cenimo mi tvoje znanje na nasem forumu ali u reply-u koji si postavio decko uopste ne spominje gps i gsm prema tome ne vidim razlog zasto govoris da on nezna nista o tome,ili si mozda mislio na martinia???nebitno svuci ruzno
mislim nemoj me shvatiti pogresno ali nije to nacin na koji se dobija paznja drugih clanova,vec kontra.

upozorio sam te jednom da se predstavis i upozoravam te opet da ucinis to
za dalje ignorisanje sledi warn mozda i bann zavisi od raspolozenja
a da-popuni profil
Slucajno sam pogresio repliku a mislio sam na onog koji to spominje tako da se javno izvinjavam

Citat: BANICANAC
Meni treba nesto da nemogu da mi skinu nesto sa auta ili pokupe mjuzu,ili na kraju maznu,nesto  oko 200,250e max neka malo bolja zastita od tih Manijaka.
Evo izvinjaaaaavam se. Samo sam dao sta treba sve da bi se sacuvao auto a ne nesto drugo. A i popunicu podatke u profilu Pozzzz

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Alarm
« Odgovor #22 poslato: Februar 10, 2008, 01:27:19 posle podne »
Citat: BANICANAC

za ono sta ti se nalazi u kolima, ne postoji zastita, jedino nekog pitbula da drzis unutra hehe...cigla u prozor i za dvaes sekundi ode sve...licna iskustva ( naravno kao zrtve i prijatelja zrtava toga, da ne bude neke zabune)...tako da jbg.....meni su skoro teli da deknu golfa...unistili mi bravu otvorili prozore,a l na svu srecu,nesto ih je zadrzalo...

SALE GTI

• Gost
Alarm
« Odgovor #23 poslato: Februar 10, 2008, 01:47:14 posle podne »
Ma ljudi COBRA alarm je do jaja pa ja ga imam i super je doduse malo je doradjen tako da sam od dva napravio jedan i sljaka evo dugi niz godina
« Poslednja izmena: Februar 10, 2008, 03:50:24 posle podne od strane SALE GTI »

Van mreže KRSMAN

• Sr. Member
  • Auto: corrado vr6 compressor
Alarm
« Odgovor #24 poslato: Februar 10, 2008, 03:20:03 posle podne »
Ma ono znam ja da moze cigla da zavrsi posao,ali ako se razbije staklo mora i alarm da se upali pa mislim da tada nece stojati nego ce pobeci valjda,a za auto koji ti imas ja mislim da treba da ga cuvas i pazis gde ostavljas inace ces da ga pozajmis nekim majmunima.
Vozi polako da sve vidis i da budes vidjen.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Alarm
« Odgovor #25 poslato: Februar 11, 2008, 12:50:07 posle podne »
Najbolje je da uradite kao jedan lik iz Trstenika. Elem, posle par razbijenih stakala i odnetih radio uredjaja, covek uzeo parce sundjera,na njega zakacio celu kutiju rajsnadli, stavio sundjer u navlaku za jastuk i to postavio na sediste. Posle par dana kad je krenuo na posao imao je sta da vidi: vrata otvorena, radio na svom mestu ali "jastuce" je nestalo. Prijavio je slucaj u SUP, oni krenuli u bolnicu da vide jel su imali neki slucaj sa rajsnadlama kad ono lopov lezi na stolu sa jastucetom prilepljenim za zadnjicu. Priznao je sve, da mu nije prvi put da "obradjuje" auto od ovog lika. Covek otisao sav srecan kuci sto je sacuvao auto, kad posle par dana mu stigne poziv da se javi u SUP. Mislio je da ga zovu zbog izjave, kad je stigao ono tuzba protiv njega sto je koristio rajsnadle. Na sudu je prosao samo sa sudskim troskovima jer je sudija odlucio da SUP nije odradio svoj posao kako treba posle prve prijave ovog coveka da mu je auto obijen. Naime, nas zakon ne dozvoljava da reagujete u slucaju da vidite da vam neko obija auto,stan,kucu itd. nego morate da prijavite u SUP i da cekate da stigne dezurna patrola.

Ima jos jedna prica da je jedan lik umesto rajsnadli stavio udice, mada mi je to malo verovatno.
« Poslednja izmena: Februar 12, 2008, 12:20:38 posle podne od strane Ivan_KS »

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
Alarm
« Odgovor #26 poslato: Februar 12, 2008, 03:25:09 pre podne »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Alarm
« Odgovor #27 poslato: Februar 12, 2008, 08:06:43 posle podne »
[quote name='BANICANAC' date='Feb 10 2008, 03:14 PM' post='22747']
Ma ono znam ja da moze cigla da zavrsi posao,ali ako se razbije staklo mora i alarm da se upali pa mislim da tada nece stojati nego ce pobeci valjda,a za auto koji ti imas ja mislim da treba da ga cuvas i pazis gde ostavljas inace ces da ga pozajmis nekim majmunima. :blin

hehe tai rad...cuvam ga ja...kolko god je to miguce...pre mesec ipo su pokusali da ga deknu, unistili bravu spustili prozore...ali nesto ih je sprecilo...fala bogu.....a inace vecina njih, sto kradu radio i te gluposti iz kola, se ne boje alarma..to se sve odradi za minut...pozzz

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
    • http://www.boracompany.com
Alarm
« Odgovor #28 poslato: Februar 13, 2008, 12:18:45 pre podne »
Citat: Ivan_KS
Najbolje je da uradite kao jedan lik iz Trstenika. Elem, posle par razbijenih stakala i odnetih radio uredjaja, covek uzeo parce sundjera,na njega zakacio celu kutiju rajsnadli, stavio sundjer u navlaku za jastuk i to postavio na sediste. Posle par dana kad je krenuo na posao imao je sta da vidi: vrata otvorena, radio na svom mestu ali "jastuce" je nestalo. Prijavio je slucaj u SUP, oni krenuli u bolnicu da vide jel su imali neki slucaj sa rajsnadlama kad ono lopov lezi na stolu sa jastucetom prilepljenim za zadnjicu. Priznao je sve, da mu nije prvi put da "obradjuje" auto od ovog lika. Covek otisao sav srecan kuci sto je sacuvao auto, kad posle par dana mu stigne poziv da se javi u SUP. Mislio je da ga zovu zbog izjave, kad je stigao ono tuzba protiv njega sto je koristio rajsnadle. Na sudu je prosao samo sa sudskim troskovima jer je sudija odlucio da SUP nije odradio svoj posao kako treba posle prve prijave ovog coveka da mu je auto obijen. Naime, nas zakon ne dozvoljava da reagujete u slucaju da vidite da vam neko obija auto,stan,kucu itd. nego morate da prijavite u SUP i da cekate da stigne dezurna patrola.

Ima jos jedna prica da je jedan lik umesto rajsnadli stavio udice, mada mi je to malo verovatno.
ne da je izmisljeno nego nedaj boze

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
Alarm
« Odgovor #29 poslato: Februar 13, 2008, 12:21:08 pre podne »
   cuo sam i ja tu pricu samo negde drugde ne u TS !!!

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Alarm
« Odgovor #30 poslato: Februar 13, 2008, 01:07:31 pre podne »
Ja sam je cuo od brata koji je par dana radio na postavljanju toplovoda u TS-u.

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
    • http://www.boracompany.com
Alarm
« Odgovor #31 poslato: Februar 13, 2008, 01:22:04 pre podne »
to isto kao ona prica kad radniku koji je radio na mesalici upao kamen u opanak i digao jednu nogu da je iztrese a pri tome se drzao za mesalicu
kolegam mislio da ga drma struja i drmnuo ga lopatom po ruci i polomio mu ruku na 2 mesta
« Poslednja izmena: Februar 13, 2008, 01:24:56 pre podne od strane YUPOWER »

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Alarm
« Odgovor #32 poslato: Februar 13, 2008, 01:23:54 pre podne »
Ko zna, Srbi su ti mnogo cudan narod.

Van mreže markoMK4

• VW Početnik
Odg: Alarm
« Odgovor #33 poslato: Novembar 13, 2008, 10:42:06 pre podne »
Ajde da pitam ovde, da li moze da se odradi da se alarm pali i gasi sa centralnom na mom skakavcu, ili eventualno da se centralna zakljucava preko priveska od alarma, da nestiskam dugmice sto puta ka hocu da udjem u auto.... Hocu da stavim neki alarm pa se raspitujem......

Van mreže golftdi

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #34 poslato: Novembar 13, 2008, 02:53:25 posle podne »
vecina alarma, pa i ta originalna varijanta dozvoljava dodavanje novih daljinskih upravljaca.
postoje alarmi (npr. Cobra koja kosta preko 250e) uz koju ne dolaze daljinski upravljaci, vec se centralna jedinica veze preko fabrickog modula centralne brave, i daljinski upravljac (skakavac) koristis za otkljucavanje/zakljucavanje i aktiviranje alarma

Van mreže REMI VR6

• VW Početnik
  • GOLF MK1!!!GTI BRATE
« Odgovor #35 poslato: Novembar 17, 2008, 05:47:41 posle podne »
najbolji ti je pit bull lock! on je stvarno zakon!
Jake masine,uzdizu prasine!!!
GOLF MK1 GTI     
--------------------
..../=========\
(]/______________\[)
./(O) ==\X/== (O)\
|\===[-------]===/|
|__|====.====|__|

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #36 poslato: Januar 08, 2010, 03:19:31 pre podne »
ljudi jer zna neko gde bi mogao da nadjem daljinac za alarm u pitanju je model ricar 845 samo to su mi rekli na nekoliko mesta ,kao star je to model ali ja mogu da ti stavim moj i onda krene ponuda.a meni treba samo daljinac:( i necu da im dam 100eura:(

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #37 poslato: Januar 08, 2010, 03:46:32 pre podne »
Daj meni 60 ;-)
Ne znam ko moze da ima daljince za te starije alarme, nekad u BP naleti ali nikad ne nadjem ono sto mi  u tom trenutku treba tako da ti pre savetujem da koristis rezervni ako ga imas a ako nemas onda da ugradis drugi.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #38 poslato: Januar 08, 2010, 07:14:17 posle podne »
ma kola su kod mene vec godinu dana i imam samo od centralne brave daljinac,a za alarm nemam ,prethodni vlasnik kod koga je bio tri godine samo mi je rekao da je alarm ugasen,i da ga je on takvog dobio.

Elem da skratim pricu imam alarm radi ,kad okrenem kljuc u njemu na toj plasticnoj spravi ili sireni(neznam sta je strucno ali odatle pisti -pa bi rekao da je sirena )on da signal sa migavcima ,pisti kad zalupim vrata itd ali nema daljinac , a na nekoliko mesta gde sam pitao hoce da mi ugrade ili excalibur za 120e ili scorpio za 110(85jer jelte imam sve vec instalirano a on samo zice da poveze sa centralnom )

a ja sam jos imao prooblm da mi pusta vodu pa sam mu na sva 4 vrata lepio foliju i to onu debelu ,necu nikom da dam da mi petljaju sa vratima :(ali opet to je neka druga prica za sad daljinac

smo da ga ne kupim u metro ovaj za tv pa ga skarabudzim :)

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #39 poslato: Januar 08, 2010, 09:52:22 posle podne »
 boodala Mislio sam da ti je alarm radio i da si tek izgubio daljinac...
Iz iskustva znam da ti alarmi posle toliko vremena tesko da mogu da rade ok, brljave, pale se bez razloga itd. a i neces lako naci daljinac.
SAvetujem ti da ugradis drugi, dobijas nov alarm (sa vise funkcija), garanciju, dva nova daljinca.