Autor Tema: Alarm  (Pročitano 14417 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Novke

• VW Početnik
    • http://
Alarm
« poslato: Novembar 26, 2007, 11:42:41 posle podne »
Pozdrav svim VW forumasima, interesuje me koji je dobar alarm za kola, a da bude recimo do 100e
Ovako Uvek Turbo Ponekad              

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Alarm
« Odgovor #1 poslato: Novembar 27, 2007, 11:59:30 pre podne »
dobar kao tesko ce ga sje**** il dobar kao ima lep daljinac i na njemu pejdzer ???ehhehe

Van mreže Novke

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #2 poslato: Novembar 27, 2007, 05:03:57 posle podne »
Citat: martini
dobar kao tesko ce ga sje**** il dobar kao ima lep daljinac i na njemu pejdzer ???ehhehe

Mislim dobar, da bude pouzdan koliko toliko, da ne bude neki skart ili kinez
Ovako Uvek Turbo Ponekad              

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
Alarm
« Odgovor #3 poslato: Novembar 27, 2007, 06:36:49 posle podne »
pa sad...znam da je cobra pouzdana, mislim da ti za osnovni model treba jos koj evric....

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • VW
  • Auto: Golf 5
Alarm
« Odgovor #4 poslato: Novembar 28, 2007, 04:17:09 posle podne »
Enforcer je odlican

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
Alarm
« Odgovor #5 poslato: Novembar 29, 2007, 05:02:12 posle podne »
il realno kupis kandzu i bole te paja...eheh

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
    • http://www.boracompany.com
Alarm
« Odgovor #6 poslato: Novembar 29, 2007, 07:17:06 posle podne »
samo enforcer
vec je pisano o tome

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
Alarm
« Odgovor #7 poslato: Decembar 07, 2007, 03:39:09 posle podne »
Ja sam stavio META alarm, stavlja se uglavnom na BMW (po preporuci nemaca) i jako je dobar, dve blokade , zatvaranje prozora, plivajuci kod kratkog dometa. samonapajanje sirene itd. Mene je izasao 180e. Mada sam ja dobio popust, sto je bitno samo ga tri lika ugradjuju u celoj Srbiji.

Van mreže DANDY

• Sr. Member
Alarm
« Odgovor #8 poslato: Decembar 07, 2007, 05:01:06 posle podne »
da se varatimo staroj prici, alarm je za postene, i za eventualno neke klince, narkomane i sl,,,da ti ne odvezu kola eto jer im zafalilo gudrovine.Ako hoces zastitu ZEDER, jedino pouzdano za sada..
Alarmi, kao sto i sam znas svi su kineski, ma koliko lijpeili po njim made in ovo, ono, sve je to ista fela.....
Evo ja ugradjujem alarme, vec par godina, i stvarno nisam mogao da izdvojim ni neke dobre ni neke lose, sve isto,,,i recimo scorpio i eaglemaster imaju sve apsolutno identicno, cak i plocicu, i daljince unutra,,,znaci to je to.
E sad svi nude blokade svega i svacega, i to zavisi iskljucivo od maste onoga ko ih ugradjuje, i u kombinaciji mehanicke i elektronske zastite moze jako puno problema da zada lopovoma, uz to postavi se jos po neki elektromagnetni ventil za gorivo, blokira napajanje bobine, kontakt brave, eventualno se postavi baterijeski preklopnik za masu, i jos stosta naravno u dualnoj vezi mehanickoh i elektronskog, ima zezanja, ali radi posao,,,,
Vozi sigurno.......vozi TENK
www.vw-club.rs

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
Alarm
« Odgovor #9 poslato: Decembar 07, 2007, 11:15:44 posle podne »
Citat: Rocky Balboa
Ja sam stavio META alarm

Takodje kvalitetan alarm.

Van mreže Novke

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #10 poslato: Decembar 08, 2007, 12:24:59 pre podne »
Da, zeder je ipak najbolja zastita,nema sta, ali za alarm sam pitao cisto nesto da imam dok ne ugradim zeder, bas da ne stoji na ulici "klot"
Ovako Uvek Turbo Ponekad              

Van mreže borko83

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B 5.5 1.9 TDI
Alarm
« Odgovor #11 poslato: Decembar 08, 2007, 03:46:16 pre podne »
ja sam ugradio TESOR,prezadovoljan sam,imas samozakljucavanje kad startujes motor,samootkljucavanje kad ga ugasis,zatvaranje prozora,blokada motora,signal na kljucu ako ti se upali alarm,domet imas na kilometar i to kroz fizicke prepreke  tipa zidovi,zgrade itd,trazenje auta ako neznas gdje si ga ostavio,a cijena je 90e sa ugradnjom.

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
Alarm
« Odgovor #12 poslato: Decembar 10, 2007, 03:50:48 pre podne »
Citat: borko83
.....trazenje auta ako neznas gdje si ga ostavio,a cijena je 90e sa ugradnjom.
     zanimljivo
Inace i ja sam cuo od par ljudi da ni tesor nije los a enforcer ima dobar odnos cena/kvalitet.

Van mreže gogi1005

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #13 poslato: Januar 28, 2008, 12:38:28 pre podne »
Vidim da neki od vas pricaju o alarmima i da su se dotakli te teme. Pricate o nekim alarmima od 100 eur kao da ce vam to sacuvati auto. Nemojmo da smo smesni. Prvo ako odete u bilo koji servis za ugradnju sem onog u kom ja radim ali da se nereklamiram, ugradice vam alarm i dovidjenja. Da li vam je iko rekao da ce vam to sacuvati kola i da je to dovoljno. Naravno ne. Niko vam nece reci koliko je potrebno da se taj alarm deaktivira. Naravno kada se podigne hauba i skine klema da li ce alarm raditi ili vise nece. Cak i da ima samonapajajucu sirenu kojoj baterija radi mesec dva a sta onda? Naravno kada se pocupaju sirene i vrati klema svaka centrala se cuje da cakce posto u njoj ima releja i onda lepo pocupas dzekove iz nje a svi je obicno stavljaju da nekazem gde znaju to oni. Dovidjenja. Naravno vi samo mislite da imate alarm. Ali za pravu elektricnu blokadu vozila je potrebno mnogo vise vremena za ugradnju od onog koje oni provedu. Toliko od mene.

Van mreže cema

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #14 poslato: Februar 06, 2008, 02:45:44 posle podne »
Da ne otvaram novu temu kad vec postoji.
Zanima me da li je moguce na golfu ugraditi alarm sa skakavac kljucem i kolika im je cena?
« Poslednja izmena: Februar 06, 2008, 03:56:26 posle podne od strane cema »

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
Alarm
« Odgovor #15 poslato: Februar 06, 2008, 09:18:57 posle podne »
Citat: gogi
Vidim da neki od vas pricaju o alarmima i da su se dotakli te teme. Pricate o nekim alarmima od 100 eur kao da ce vam to sacuvati auto. Nemojmo da smo smesni. Prvo ako odete u bilo koji servis za ugradnju sem onog u kom ja radim ali da se nereklamiram, ugradice vam alarm i dovidjenja. Da li vam je iko rekao da ce vam to sacuvati kola i da je to dovoljno. Naravno ne. Niko vam nece reci koliko je potrebno da se taj alarm deaktivira. Naravno kada se podigne hauba i skine klema da li ce alarm raditi ili vise nece. Cak i da ima samonapajajucu sirenu kojoj baterija radi mesec dva a sta onda? Naravno kada se pocupaju sirene i vrati klema svaka centrala se cuje da cakce posto u njoj ima releja i onda lepo pocupas dzekove iz nje a svi je obicno stavljaju da nekazem gde znaju to oni. Dovidjenja. Naravno vi samo mislite da imate alarm. Ali za pravu elektricnu blokadu vozila je potrebno mnogo vise vremena za ugradnju od onog koje oni provedu. Toliko od mene.
vrlo pametan odgovor nema sta
ali bih vas zamolio da se predstavite a mislim i na CEMU i uzgred da se procitaju malo pravila foruma

Van mreže KRSMAN

• Sr. Member
  • Auto: corrado vr6 compressor
Alarm
« Odgovor #16 poslato: Februar 06, 2008, 09:51:59 posle podne »
E sada, neka mi neko kaze za koliko para moze da se ugrati alarm.
Da ima sve moguce blokade,i da nema sanse da se odveze auto i slicno.Koliko to zadovoljstvo kosta i koja je marka u pitaju,interesujeme jer cu i ja morati da ugradim bolji alarm zbog svega i svacega,kada ga parkiram da ne razmisljam puno i da gvirkam non stop jeli je tu  
 I gde to mogu ugraditi,ako neko radi od clana jos bolje???
Vozi polako da sve vidis i da budes vidjen.

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
Alarm
« Odgovor #17 poslato: Februar 07, 2008, 03:38:12 posle podne »
pa mislim da su cobrini dobri.....ne postoji alarm koj nemoze da se provali...mozes da nabudzis cobru sa gps-om i da placas godisnju pretplatu i to je to....mislim da kosta oko 600e alarm i 180e pretplata...a da i povezuje se na mob i ima gomilu funkcija.......

Van mreže gogi1005

• VW Početnik
Alarm
« Odgovor #18 poslato: Februar 09, 2008, 08:23:31 posle podne »
Prava el. zastita je sa funkcij. indentifikacije vlasnika, sistemom protiv otmice, pojacanim sirenama, sa zak. haubom kako se nebi moglo prici sirenama i akumulatoru, sa un. sirenom a sve to se ne moze ugraditi ispod 400e. E tek kada sve to imate onda mozete mirno da spavate. A zeder vam je ko oni alarmi od 100e pet do deset min. i ode vas auto. Naravno onje dobar za onu nizu klasu automobila gde pravi lopov nece da ze zeza. A nije toliko bitno kakav je alarm vec kako je ugradjen. Pozz.

Citat: BANICANAC
E sada, neka mi neko kaze za koliko para moze da se ugrati alarm.
Da ima sve moguce blokade,i da nema sanse da se odveze auto i slicno.Koliko to zadovoljstvo kosta i koja je marka u pitaju,interesujeme jer cu i ja morati da ugradim bolji alarm zbog svega i svacega,kada ga parkiram da ne razmisljam puno i da gvirkam non stop jeli je tu  
 I gde to mogu ugraditi,ako neko radi od clana jos bolje???
A kao sto vidim ti i neznas tako puno o gps i gsm. Neznam da li si cuo da za sve to postoji ometac koji onemogucuje gsm i gps da posalju servisu lokaciju vozila. A kao sto reko dobar alarm je onaj koji je dobro ugradjen.

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
Alarm
« Odgovor #19 poslato: Februar 09, 2008, 09:14:07 posle podne »
slusaj cenimo mi tvoje znanje na nasem forumu ali u reply-u koji si postavio decko uopste ne spominje gps i gsm prema tome ne vidim razlog zasto govoris da on nezna nista o tome,ili si mozda mislio na martinia???nebitno svuci ruzno
mislim nemoj me shvatiti pogresno ali nije to nacin na koji se dobija paznja drugih clanova,vec kontra.

upozorio sam te jednom da se predstavis i upozoravam te opet da ucinis to
za dalje ignorisanje sledi warn mozda i bann zavisi od raspolozenja
a da-popuni profil