Od ova 3 ponudjena modela u izboru, moj glas svakako ide
Hankook-u K105... Guma je extra, ali se "malo" brze trosi. U sustini, po meni je to i bolje, jer znaci da "drzi"...
Sto se tice TOYO-a, samo reci hvale, i po meni najbolja guma u klasi koju sam vozio (a dosta sam ih izgustirao),samo sto se one jos brze "trose" nego Hankook, ali kao sto rekoh, to je dobra osobina... Proxes T1R ili Proxes4 ako nadjes, uzimaj, neces se pokajati,ali tesko... AP Sport koji je inace bio uvoznik TOYO-a je obustavio saradnju, i kroz pricu sa vlasnikom AP Sporta Vladom, nece ih vise uvoziti, vec rasprodaju lager sto im je preostao, a poceli su da uvoze BLACKSTONE gume (Made in Holland ???), koja su po ceni u rangu TOYO-a, a po kvalitetu, nis'... Toyo u dimenziji 195/50/15 nemaju vec 6-7 meseci, a jedino da nadjes neke "zalutale" zalihe kod nekog vulkanizera sa kojim su saradjivali...
Mislim da sam ti iole pomogao, tako da mislim da slobodno mozes da suzis izbor na Hankook

i Savu

, jer Barum Bravuris (1 ili 2, nebitno je kao sto rece Nikola) ne bih u zivotu vise pazario...
Pozdra
VW