Autor Tema: alarm  (Pročitano 1511 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivan13

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
alarm
« poslato: Decembar 30, 2010, 03:30:54 posle podne »
pozdrav svima!

imam passata 2.0 benzinac, 2003 godiste. odmah da priznam na pocetku da se oko automobila ne razumem (naucio sam kako da promenim gumu u slucaju da me neka plavusa zamoli da to uradim. Do sada mi se to nikad nije desilo, ali sam ipak spreman za takav izazov).

Elem, imam fabricki ugradjen alarm u kolima, ali nemam pojma koji je tip alarma. Posto su mi skoro obili auto i ukrali gps, osiguranje ce mi platiti ukradeni gps samo ako im dostavim potvrdu da imam alarm klase 3 scm. Ja  tu potvrdu nemam. Jel moze neko da mi kaze kako mogu da proverim koji alarm imam bez odlaska u garazu.

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
Odg: alarm
« Odgovor #1 poslato: Januar 01, 2011, 08:07:32 posle podne »
Mozes samo po broju sasije i to od ovlascenog servisera da dobijes potvrdu... A mislim da te iz osiguranja malo cimaju...svaki alarm ima istu funkciju i svrhu...jedino sto taj fabricki alarm nema sok senzor,pa ne reaguje na razbijanje prozora.

Van mreže Ivan13

• VW Početnik
Odg: alarm
« Odgovor #2 poslato: Januar 02, 2011, 12:20:44 posle podne »
Hvala na odgovoru...

meni prozor i nije bio razbijen...lik je srafcigerom polomio bravu na vratima i tako usao u kola...
osigursnje kao osiguranje...oni su legalna lopovska firma...ucinice sve da te zajebu...