kilometraza je definitivno veca, te magicne cifre za dizele od 145-150k su svi vec prihvatili kao domacinsku laz
Nema sigurnog nacina da ga proveris da li je regularan cak i u policiji jer (bila je tema o ovome, a ja sam se licno raspitivao u 29om kad sam uvozio svoj auto). Pravo vlasnista je najvece. U prevodu ti odes u 29. i uradis sve analize, platis 6-8000 i policija ti kaze "Sve je cisto"
Ali ukoliko u medjuvremenu od bilo koje strane policije dobiju izvestaj da je auto kraden, oni ce ti ga oduzeti. Cak i kad tek ocarinis auto dobijas zabranu otudjenja na 60 dana dok se ne proveri da li je kraden. I opet, CAK i posle 60 dana ako se utvrdi da je taj auto bilo kako nelegalno otudjen (osiguranje, kradja, itd) policija moze da ti oduzme auto. Stoga jedino sigurno resenje ti je da auto proveris preko granice.
Meni je drago da se raspitujes na forumu i sto verujes svemu ovde sto pise, ali prijatelju ja da kupujem auto od skoro 10000e, ne bi se raspitivao na internetu vec u policiji.
Zamisli scenu sutra kupis taj auto i ne daj boze kerovi ti dodju na gajbu da ti oduzmu auto i tebe privedu kao osumnjicenog u lancu kradje, a ti kazes "EEE zasto drugovi policajci mene privodite, Marko Mirjevo sa foruma mi je rekao da je auto regularan"
(Uz svo duzno postovanje prema doticnom Marku

)
Ako kapiras sta sam hteo da ti kazem