rekose na par mesta da kazne stizu za par dana meni jos nista... u utorak ja sav nikakav posle posla u blokove da pokupim zenu i klinca iz tazbine.. vracamo se nazad na brankov... vec kod sava centra kolona... 40 stepeni, ja psujem i drzavu i auto bez klime.. klinac kenjkav, vruce mu... dodjemo posle 15-20 minuta do zadnje grupe semafora... kad retard ispred mene krene da pusta i sakom i kapom... ja bi po 100e kaznu svim genijalcima koji pice levom trakom za usce, pa oce da mi se ubace na 10m od skretanja u traku.. dok ja kao banana vozim 20 minuta dotle... aj skrenem nekako opet haos lom.. maleni poceo na sav glas da vristi , da se baca iz sedista.. drmnuo sva 4 kod one pumpe u srednjoj, izasao da ga prebacim kod zene u krilo.. on sav crven od vristanja.. i ja lepo sednem nazad, zahvalim usput liku u dzipu iza sto nije svirao kao indijanac , desni i pun gas zutom preko mosta... ne mogu ni da se setim dal sam se ukljucio pre ili posle kamere nazad...
maleni je bio bolestan 3-4 dana.. temperatura, zubi, urlanje, neki viruscic... zajebano za bebu od 8 meseci.. ja planiram ako mi stigne kazna kod sudije... nije mi 5 hiljada nista... ma da je 5000e opet bi isto, jedno je dete (za sad

) ... ali me zanima koji retard je smisljao zakon.. i koga da uhvatim za rukav,strpam u kola i provozam da vidi na delu taj isti... i koliko celavaca u audijima/bmwovima i sl. on/ona vidja mesecno a koliko normalnog naroda...
nego par pitanja.... ako neko zna kad ides kod sudije , koliko se placa to ekstra.. kolko se secam 2-3 hiljade za troskove

gde ima da se kupi ono cudo za lomljenje stakala brzinski... tipa tone ti auto, ti zveknes s time i rasprsne se u komade... znam da sam vidjao po emisijama... ne vredi nista u srbiji bejzbolka i sl, nego lupaj po dzepu idiote