imam dobre zimske gume nego kazu da cak i panduri recimo na kopu ako pada sneg nece da te puste da se penjes bez lanaca 
Ne kazem da ti nemas sare, sa slike deluje da imaju oko 5-6mm, ali veruj da to nije ni biluzu perormansi kakvu su imale dok su bile nove. Jos ako su stare 4-5 godina eto problema jer su otvrdnule lamelice, a plus se i potrosile, a jos i sirok gazni sloj.
Na caletovom autu su Pirelli Snow Sport 240 235/45R17, 5-a sezona sad i oko 5-6mm sare. GUma je kad je je uzeo cupala buvalno, stabilnost na snegu perfektna sa ESPom koji se skoro i nije ukljucivao. Ali od prosle sezone su se dosta pogorsale performanse, bas primetno. Drze one i dalje solidno, ali jednostavno nije vise to to, nema tu trakciju kao sto su imale prve 3 sezone.
Uglavnom kupi ono sto ces moci da koristis a da ne unistis felne,jer ce ti trebati za Kop ako bude snega.
Ima i Michelin neki lace, ajde kasnije kad se vratim cu izguglati i postaviti. Oni su oko 100e, a koliko me secanje sluzi mislim da ces zastititi felne koliko toliko sa njima.