Autor Tema: nenormalna potrosnja plina G2  (Pročitano 5097 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pirke12

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: nenormalna potrosnja plina G2
« Odgovor #20 poslato: Decembar 16, 2010, 09:31:10 posle podne »
Kad si poslednji put menjao svecice , kablove , kapu i ruku ?  Ceo taj komplet moze dosta da utice na potrosnju gasa , i membrane naravno ako su mnogo stare ... Ja sam imao slican problem sa potrosnjom (0d 18-28litara) , menjao sam i karb i stelovao paljenje i menjao isparivac , ali dzaba sam bacao pare .... Na kraju zamenim svecice , kablove , kapu i ruku  i smanjio potrosnju .... To je bio moj slucaj ne znaci da je kod tebe tako .

Nisam zalio ni dinara za delove tog tipa , jer na kraju krajeva sad bar znam sta vozim ....
Golf 1 Cabriolet

Van mreže shtex

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Fiat Evo 1.4 16V
« Odgovor #21 poslato: Decembar 17, 2010, 02:24:42 pre podne »
Od prilike sve to je promenjeno pre oko godinu dana, al nisam mnogo presao, sve je u vidno dobrom stanju, proveravam cesto. Meni se problem javio bukvalno "preko noci", tako da cu videti da sredim to za koji dan, pa javljam sta bi.

Van mreže buca

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Januar 11, 2011, 11:29:15 posle podne »
imao sam i ja taj problem na 3ci 1.6 menjao sam sve zivo: kablovi, svecice, razvodna, kapa, bobina i nista trosio mi je oko 20l plina i majstor me je pitao kakva ti je temperatura kad ga vozis malo duze po hladnom vremenu, ja reko pa jedva negde stigne do 70stepeni i samo sam promenio termostat. u tome je bio problem..................... clap tapsac

Van mreže micca

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Mart 03, 2011, 03:05:40 posle podne »
Glavni problem prevelike potrosnje plina (ako predpostavimo da je nastelovano kako treba) membrane u isparivacu to znam iz licnog iskustva.Tako velika potrosnja nema veze sa godisnjm dobima samo membrane. bonk clap