@ martini
skinuo sam halloween spanske nisam,nesto ne volim spanske jer gledam bez prevoda a spanski ne razumem xD mnogo je bolje gledati bez prevoda jer kada imas prevod gledas u slova a ovako bez prevoda se uzivis u film. naravno za to zvuk treba da bude na nivou tako da skidam samo kvalitetne rip-ove.
killer elite sam gledao,jako dobar film,originalna prica plus glumi statham (tako da nema greske)
jackass sam gledao,sve delove i ono,smesno je ali mi se u principu i ne svidja.
change up jako dobra komedija
ip man-a i paul-a nisam gledao jer sam cuo od nekih da nisu nesto preterano dobri ali cu ih skinuti u skorije vreme

slabo gledam trilere.vise sam za akcije,horore komedije (cak i one romanticne)
sci-fi moze da prodje takodje
skinuo sam \i par dokumentaraca, u pitanju je zeitgeist-duh vremena je valjda prevod naziva. ima 3 dela i u njemu se prica o zaverama. nije me mrzelo da pogledam ali slabije pratim to mada je dosta poucno.
@mateinho
pa ono,volim da pogledam dobar film a sve je pocelo jednog zimskog raspusta kada mi je bilo jako dosadno pa sam za te 2-3 nedelje skinuo i pogledao preko 50 filmova :D
sada skidam samo novije sa dobrom pricom ili eventualno starije sa dobrom pricom a da ih pritom nisam gledao ranije. ima izuzetaka kada skinem i neki koji sam gledao

slazem se sa tobom oko kolekcije u kompu,i ja takodje vise volim da imam u kompu pa mozda pogledam nekada ponovo. zato sada moram da praznim hard :D