Jao sto volim te price, kum prijatelj pera mika zika, stavio ovo ili ono. Ljudi, nemojte se zavaravati, imam i ja tako prijatelja koji je isto to uradio, i eno ga lupa glavu , mala uzbrdica auto kao da mu neko noge lomi, a potrosnja mu je 8, i extra nema tog karburatora od zastave koji ce mu dati performanse koje mu je fabricki dao. Taj jedan smrdljivi deo kosta 50e, i resite problem. Na tom karbu predpostavljam da je oznaka 2e2 ( model karburatora, pierburg 2E2,dvogrli), na nju ima dva dela koja sluze za jutarnje paljenje i pokretanje sauga. Svaki deo je po oko 50e. Skupo nema sta, ako se zna da je karburator za golfa najskuplji deo, nov kosta 1200e, provereno
Na mojoj dvojci je ceo karburator servisiran, i sve sredjeno nastelovano, i on je trosio po gradu 8,5-9, zavisi od stila voznje, a na plin nije prelazio 10, sto se tice otvorenog 6l. Ponovo sve zavisi od stanja motora, i citavog sistema uopsteno. Ali nemojte se brukati, ako vozite kola, onda ih servisirajte redovno, a ako hocete da se zezate sa kolima i da stavljate koje kakve delove i da se igrate, onda kupite neko sranje i i sa njim se igrajte
Nemoj neko da se oseca prozvanim, ovo ja samo vezbam kucanje. ako nekome treba broj telefona servisa za karbove, poslacu vam . Otac i sin rade extra, ja sam bio prezadovoljan.