koja ti je potrosnja sa njim,grad,otvoremo ?
Potrošnja mu je smešna. Na otvorenom je oko 6l na 100km, a u gradu oko 8,5-9l. Jbg, mala kubikaža...
ajd sto nema podizace to je bas bzvz,i tako te zezancije na struju,al sto nema klimu... ne zamjeram mu,jer ni ovako nikudj nemoze jos mu samo klima fali 
Hehe i meni je to bez veze, ali šta sad da se radi... Kao što rekoh, stariji je model. Razmišljao sam o ugradnji klime, cena je oko 1500e sa ugradnjom, tako su mi rekli. Pored toga, ne bih se baš zezao s tim, jer sam čuo da posle toga hoće da počne da zeza motor...
Au, mogao si malo da ga operes

Ne izgleda lose, jel si planirao da radis neke modifikacije!?
I hteo sam prvo da ga operem pre slikanja, ali ovo vreme je takvo s***e da ne vredi da se pere. Nego danas nije padala kiša, a nadam se da neće ni sutra, tako da ga možda odvezem na pranje i onda ću da postavim "normalne" slike :D A što se tiče modifikacija, nisam planirao ništa radikalno za sada, jer mi auto trenutno služi za put. Mislim da je dovoljno da kažem da sam za nekih 3 meseca prešao preko 6000 km (Niš-Kladovo-Niš uglavnom). Mislim da mi se trenutno ne isplati da ga modifikujem, osim možda Angel Eyes i eventualno da stavim maglenke na braniku (trenutno ih nema).
Napravio sam još neke sličke sada (mrak je pa se ne vidi koliko je "čist" iznutra

):