Evo da predstavim i ja svoju masinu za prevoz ljudskih tela kako rece jedan drugar odavno

Prvi je na zalost pre jedno mesec dana total unisten kad mi pijan covek na Ibarskoj predje sa preko 100 km/h na moju stranu i sada izgleda ovako

Naravno,posle udesa kad sam se oporavio inace nisam zadobio teske povrede za razliku od tog pijanog kome sam presekao auto na bukvalno dva dela,resio sam da ne menjam firmu i ostanem dosledan a pogotovo sto mislim da mi je upravo Passat spasao zivot i tako je stigao novi.
Dakle
Passat b5.5 1.9t
di 96kw 2002. godiste od opreme ima:
-Alu felge 15'' sa novim m+s gumama
-Tempomat
-Bord
-Automatska klima
-Automatski unutrasnji retrovizor
-ABS
-ESP
-Senzori za kisu
-Ksenoni,ne znam koji ali sijaju extra i nisu oni plavi vec bela lepa boja i pozicija je neki LED valjda
-Maglenke
-3 zastite:sapa.excalibur i mikro prekidac
-Centralna brava
-Grejaci retrovizora
-CD MP3itd ...sve sto spada u standardnu opremu.
Inace sam vrlo zadovoljan autom, utegnut je kao pracka a znam sta je Passat jer sam starog vozio 5 godina
Evo i prvih slicica

Za pocetak sto se tice stylinga necu nista raditi.Ostavicu ove male felge jer ide zima a na prolece cu ili kupiti 16'' ili pokusati da nadjem jednu Rialovu pa da prebacim sa izlupanog ostale 3 koje su ostale citave posle udesa i koje su takodje 16".
Mada,kako gledam automobile nekih clanova sve vise me vuce da se i ja malo upustim u styling avanture

PozdraVW ekipi