Zima stisla, ali se radi svašta pomalo... Današnja pošiljka me natjerala da nakuckam šta je rađeno ovih mjesec-dva...

Prvo sam se bacio na feluge, Fire&Ice, skinuo boju sa njih, popravio rubove (sad su savršeni, vidi se na slici) i prebacio dobrom kolegi da ih ispolira... work in progress...

Poslije toga sam našao dva stara sica iz dvojke koje sam dugo tražio, isjekao ih i uspio napakovati na Recaro kadice koje imam, isplao je baš onako kako sam zamišljao... i tapaciranje je pri kraju :cek: ručica mjenjača, kožica i volan su gotovi (nažalost nemam slike), kožni tapacirunzi su takođe osvježeni i sve čeka prvi ljepši dan ubacim...
Prije par dana sam dobio, ali DOBIO LLumarove folije najsvjetlije, 10 metara, i probao sam ljepiti i dobro mi ide, tako da ću i to završiti nadam se do kraja sledeće sedmice...
Danas su stigli G60 rubnjaci, i to sva 4...
Na moju žalost, neko ih je već uspio upropastiti, što lakiranjem što sječenjem (sva 4 su skraćena)... sva sreća isječeni su na dijelovima koji su identični GTI-jev rubovima, pa ću sanirati...

Toliko zasad, sledeći update kad se završi interijer... nadam se sa više slika... do tad mahanje