ma nisam ni mislio na spojlere i gluposti...tipa felne i mozda maska bez znaka...
daj jos neke podatke o kolima...koliko ga dugo imas, koliko kw-a ima itd...
Kao što sam rekao eventualno alu felne. Uvezao sam ga prosle godine u julu mesecu iz Nemačke od našeg čoveka. 1995 je godiše, 10 mesec. 66kw, 90ks 1Z Motor. Jedino što mu nije bilo u funkciji je klima. Servisirao sam klimu, nov hladnjak klime, kondenzator klime, zamena neke cevke od hladnjaka do kondenzatora cc 220 eura sa rukama i sada hladi besprekorno. Nove letnje gume, fleksi veza auspuha, svi kaiševi uključujući i servo, nove pločice na kočnicama. Onako, odradio sam ga za sebe. Žena ga uglavnom vozi ja ga koristim samo za pecanje. Inače imam službeni auto. Zadovoljan sam, motor je dobar zimus je palio na -24 bez problema. Majstor koji mi održava auto kaže da je odličan auto u pogledu očuvanosti, motora i limarije. Imao sam sreće uzimajući u obzir činjenicu da sam auto kupio u roku od dva dana sa slika i na preporuku našeg čoveka koji radi automobile iz Nemačke a inače živi tamo. A možda je to sve tako zato što je VW