Brate necu da te plasim i daj boze da gresim ali koliko ja znam kad se ta smesa (bela, krem) pojavi na cepu to ukazuje da ti mesa vodu i ulje. Kao sto rekoh daj boze da gresim, ali moj savet ti je da odes do mehanicara da proveri sta je to ili pitaj Geodoru
e nek si mu rek'o...

mada kad pomesa vodu i ulje, onda je belo i na cepu, a i na meracu, da ne pominjem da raste nivo ulja, jer je, elem, usla odredjena kolicina vode u neku kolicinu ulja, a koja se cita pomocu meraca, sipke, deepsticka ili kako ko vec zove onu sipcicu za merenje ulja na kojoj pise gore max, a dole min...
Takodje je vredno napomenuti, da ukoliko promuti, tj pomesa vodu i ulje ili ce vode faliti u ekspanzionom sudu ili ce u istom zavrsiti ulje, sve zavisi gde je sta probilo...
Pa je s toga i nivo vode jedan od VELIKIH pokazatelja mesanja vode i ulja... Osim ako se ne natoci vode u ulje kroz cep za ulje...
Ukoliko raste ulje a nestaje vode = probila voda u uljni prostor; ukoliko nestaje ulja a raste nivo vode = probilo ulje u vodeni prostor...
Ukoliko ima krem smese na cepu, idi kod 'majstora' da te zaklempla! Zasto? Ako je majstor, nacice vec on zasto...

pozz
i bez dizanja panike bzvze