Ja vozim na plin, sekvent. I mogu reci da razlike ama uopste u voznji nema. Ali stvarno ni najmanje ne primecujem razliku, a poznavalac sam automobila i i najmanju promenu uopste na autu primetim. Kod nas vlada stereotip u vezi obicnog plina, koji se primenjuje na sekvent. Kod prvog moze da trosi i 30% vise, kod sekventa je propisano 2-3%, ali ne moze bas tako, pre ce biti 5-10%. Sto uopste nije neka razlika. Meni benzin trosi 10 litara, a na plinu 10.5-11. I taj ko kaze da je ludost ubaciti plin, jer je samo na benzinu draz, bla bla, mislim da mnogo gresi, jer pre svega nije vozio auto u tom sklopu, nego je cuo kod ovog onog, kome uredjaj verovatno nije niti postavljen kako treba, niti nastelovan. Zvuk je isti, ubrzanje isto... jedino miris iz auspuha drugaciji.

Tako da, ja pre svega gledam matematiku, benzin me trenutno izadje oko 1500 dinara na 100, dok na plinu ispod 1000, i to sad kad je poskupeo, leti ispada oko 800. Nije mozda duplo manje, ali i 35% pa vredi... I uvek bih pre vozio benzinca na plinu, nego dizela, mislim da nisam izmislio toplu vodu.

Licno, jos uvek nisam vozio auto na struju, i imam neke predrasude, ali mislim da Teslin auto od 300 i kusur konja dokazuje da ce se dobiti jeftina voznja, sa mnogo snage. pa sad mi mozemo da pricamo, ma kakva struja, to je ovo ono, i plus auto nema zvuk, ma bzvz... Ko zna, mozda se plin izbaci u Srbiji za 20 godina, pa na to mesto na pumpi dodju punjaci.