Pa da kazem i ja nesto.Ceo zivot kao licni automobil imao sam benzince a kao sluzbene dizelase.Vozio sam sto kaze od juga i golfa do bmw i mercedesa i svega ostalog i nikada me niko nije mogao naterati da kupim dizelasa za svoj auto.Sluzbene fabije 1.9sdi 1.9.tdi,citroen c4 1.6hdi, punto jtd,mercedes c220d.....Namerno sam opsiran jer su motori malte ne oni naj bolji od novijih dizela koje mozemo da priustimo a da ne prodamo stan za auto.Svaki sam zaduzivao potuno nov sa 0km jer su firme kupovala potpuno nova kola osim mercedesa kjeg sam zaduzio sa 105.000 i 4g starosti.E sad kratak komentar je DO JAJA!!! Sve novo i tip top tako da nema sta da ne bude dobro,dok ne odes u ovlasceni servis gde te iskidaju kao svinja masan papir.Znam da je tema o polovnim autima ali i ta kola su posle mene bila polovna sa po 200.000km za 2 godine jer sam bio terenac po celoj nasoj i nekim okolnim zemljama.Tvrdim da bi mi tim tempom habanja i odrzavanja plata koju sam tada imao bila mala za sve sto bi trebalo platiti, da nije firme.
Sa druge strane svi moji benzinci (zanemaricu one bas pocetnicke) znaci g2GTI 8v,16v, pasati b3 1.8,svi moguci bmw....osim goriva koje uvek srkalo nikada nisam imao bas ozbiljan problem a kamo li generalnu motora ne daj boze .Ukupan utisak o benzinu "eh kad bi samo imali onaj od 100 oktana" Trenutno sam pogazio sve svoje reci time sto vozim g2 1.6d zbog ekonomizacije

raga presla boga oca,ali ide.....Cim se dokopam malo parica odma se vracam nekom 1.8-2.0 benzin piln i nikada vise D,ni novi a kamo li stari.....