Stigle nove tablice i postavljeni VW club Srbija okvii ,koji su mi se vukli od marta i skupljali prasinu .

Diode u prednjim farovima glavnijim ugasene(cekaju bolje dane ) ,stavio sam Lampine smd front pozicije ,auto je opran tako da nema vise air brusha

Imam neki zvuk se cuje iz motornog prostora kad savijam levo ,kao da skripi nesto .Menjali smo levu kuglu ona je bila dotrajala (i levi kraj spone i levi deo za tu sponu ),tako da ona je nova ,ali je zvuk i ostao

.Prvo je bio samo zvuk kad auto stoji u mestu i kad se savija u levo ,kao neko skripanje .Majstor je mislio da je kugla ali nije .ali nekako kao da se cuje kod amortizera . Mada ja sumljam na letvu ,jer mi je dole sad kad sam bio u kanalu video da mi je manzetna malo pocepana na njoj .I zanima me koliko je to opasno i kompikovano ,jer majstor mi kaze da tako teram

.cim nadjem sliku nekog od odle pokazacu sta je popucalo
7. Lezaj sam promenio

I dalje jurim kao motorcice za stelovanje visine farova i kao masku ,razmisljam o budzenju prednjih i zadjnih stopova ,A posto sam i krenuo na fax

,ko zna kako ce dalje teci planovi ,mozda kasnije i postavim lampina plava creva za motorni prostor ,ali idemo polako