Autor Tema: nemam svetlo u satu i prekidacima  (Pročitano 1221 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

racer330

• Gost
nemam svetlo u satu i prekidacima
« poslato: Septembar 18, 2010, 09:25:32 posle podne »
a e da i ja otvorim jednu temu.....naime budzeci diodice u one zezancije za ventilaciju doslo je do nekog malecnog kratkog spoja.....tj ugasila su mi se svetla u prekidacima i u satu (naravno mislim na sat koji pokazuje brzinu, kilometre itd itd....).....pregledao sam sve osigurace.....doduse u mraku i cini mi se da su svi ok...tj da nije ni jedan pregoreo.......jel ima jos nesto sto bi moglo da rikne?

Van mreže acakololec

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CharlesPiews
Odg: nemam svetlo u satu i prekidacima
« Odgovor #1 poslato: Septembar 18, 2010, 10:41:40 posle podne »
ako su svi osiguraci OK onda jedino glavni prekidac za svetla. pogledaj ti ponovo osigurace.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #2 poslato: Septembar 18, 2010, 10:45:23 posle podne »
i meni je doslo do kursluza prilikom igranja sa diodama (napravio sam kratak spoj kod onog panela za grejanje )- proveri osigurac za osvetljenje tablice!

racer330

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Septembar 19, 2010, 01:58:12 pre podne »
ja pretpostavljam da je prekidac ali bilo kasno da ga skidam tj pao mrak....pa reko aj da pitam cisto da nema neka caka za koju ne znam......pogledacu sutra sta se desava....hvala u svakom slucaju

racer330

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Septembar 19, 2010, 03:39:50 posle podne »
naravno ipak je bio osigurac koji ja nisam uspeo da vidim sinoc.....inace stvarno je crkao osigurac za osvetljenje tablice....malo meni cudno ali tako je.....hvala na savetima.....moze lock