posle dugog trazenja felni odlucio sam se za ove http://www.kupujemprodajem.com/alu-felne-wv-16-5x112--1904080-oglas.htm?filter_id=5829951
treba da idem sutra ili prekosutra po njih,zavisi od posla kad imam vremena,dogovorio sam se sa covekom,sta mislite o njima?
koja je ovo marka,itd?
covek je lazovcina i prevarant nevidjeni,NE SAVETUJEM NIKOM DA KUPUJE KOD NJEGA
na slici su felne ok,i jos smo se culi i kaze mi da su vrh,nije nista radjeno na njima,super stanje,nisu varene,ispravljane itd
i ja kreten verujem budali i jutros zapucam za Novi Sad po felne i em sto mi je na ulazu za Novi sad poneo pogresne felne gde smo se nasli,nego sam iso jos 10km posle do njegove kuce da bi uzeo te prave sto sam mu reko,i sve su izgrebane i rubovi ocesani
ima brdo felni unutra,i pokaze mi on te felne sto sam ja hteo,ove sa slike a ono imam sta da vidim,one farbane- i to seljacki odradjene,i ventile farbao kreten,i to kao a je cetkom,em jedna felna je kriva sa unutrasnje strane,rub felne mora da se ispravljai jos nije nemacka kao sto mi je reko nego zabarska
popizdeo sam
izneo mi on jos 3-4 modela a one izubijane,jedna je cak i naprsla,i jos mi kaze nisu krive IMAM JA COVEKA TU POED MENE TO RADI ISPRAVLJANJE FELNI i varenje itd.klosarcina
popizdeo sam i pitam ga ko ce meni ad da plati gorivo i putarinu 2500din, presao sam do tamo i nazad 220km i jos sam izostao sa posla danas da bi isao da kupim
on cuti ko kurva,uzeo sam one felne hteo sam sve da ih izlomim,a cale mi nije dao da pravim sranje neko zbog policije,kakvih sve olosa ima
ne savetujem nikom da kupuje kod njega,sve su radjene-farbane vidi se
i na kraju posle svog nerviranja i izgubljenog vremena kupio sam felne kod mene ovde u beogradu,slike kacim kasnje,barem to da mi krene danas