Kako mislis nije ti se svideo 2.5 tdi ? 
kao prvo cuo sam da je taj motor los,registracija skupa jer je preko 2000kubika,trosi dosta vise nego ovaj moj,pogon na sva 4 tocka i boja plava mi se nije svidela,ne treba mi za moje potrebe takav auto,jeste da ide ko blesav ali meni treba auto do 2000kubika,da ne placam registraciju 50000 i gorivo previse....a i bio je udaren od pozadi,vidi se da je farban,i vozen je samo tako,preso je dosta vise nego moj,vidi se po njemu,sedista su bila katastrofa i papucice,i dok ga vozis stalno nesto krcka,najvise zbog plave boje mi se nije svideo,trazio sam crn auto ili sivi.
jedino sto mi se kod njega svidele felne 17tice i imao je fabricki MFD i digitalnu klimu,ali ja tada nisam znao za taj MFD...
@Stefan91 vidim brate da se svima svidjaju te lajsne,meni i mojima se uopste ne svidjaju,te lajsne stoje samo na belom ili sivom autu,ovako izgleda mnogo upadljivo i drecavo meni i mojima,kad sam ga kupovao meni i caletu su smetale te lajsne,bodu u oci....skinuo sam i nabavio crne lajsne,a ove sam ostavio u garazi,pa kad ga budem prodavao samo cu da ih vratim,jer vidim da veliki broj ljudi voli te lajsne,
sad cu da mu zatamnim stakla i bice

video sam jednog isto ko moj sa zatamljenim staklima,bez hrom lajsni i izgleda prelepo