Pozz svima, evo došao red i na mene da predstavim svoj autić. Znači kao što se vidi u pitanju je Golf 2, godina proizvodnje je 1987, jun mesec, 1.6, dizel, naravno TASovac.
Verujte sipao sam mu sve od običnog dizela, euro dizela pa čak i lož ulje i ide ko zmaj. Svuda smo stigli zajedno, imam ga 3 pune godine i ušli smo u četvrtu. Kao što vidite malo ta desna strana od napred je falična, verovatno je bio udaran pa nisu uspeli da mu to nameste, malo je ta maska i donja obrvica kriva. Sad trenutno hoću malo da mu sredim limariju i motor i da se vozikam ko čovek u Golfu 2

Od opreme imam centralnu i alarm(obili mi autić i odneli muziku, pa sam se troškario i na to), i muzikicu ništa posebno JBL woofer 250w i Magnat pojačalo, a to sve gura pioneer deh-3600

Ista je boja vrata i zadnjeg dela ali izgleda na ovoj slici da nije

Spominjao sam limara evo ovo krilo mi je glavno da sređujem i gredu na kojoj je akumulator pošto je istrulela za medalju, a isvud po njemu je počeo pa pokazuje malo koroziju, pa će mo to sve očistiti, zaštiti i ofarbati

Evo malo i enterijera, ništa posebno, klasika, stim što mi sat pokazuje brzinu ali ne radi brojčanik pa ne znam koliko pređem kilometara a i sat pored pokazivača brzine naravno ne radi, i to mi je želja da isto sredim

Za ovu godinu sam planirao da mu uradim limariju i motor, to mi je malo veći izdatak. Za narednu godinu ako sve bude OK da mu nabacim i neke felnice 14'', 5-okrake, 6-okrake, voleo bih i duboke branike, taj sat da mu sredim i tako neke sitnice koje mu daju mnogo bolji izgled a i funkcionalnost.