evo vako ne treba da prijavis pandurima, ja sam menjo soferku, odes da prijavis u osiguravajucu kucu, dunav osiguranje je u pitanju kod mene, osiguranje vazi i ako glasi na bivseg vlasnika, to vazi samo za stakla, iako je to kao delimicno kasko,
verovatno je kamencic ja nisam primetio tad, pojavila se naprslina u uglu od leve ivice ukoso ka sredini 10 cm, ja saceko jedan dan da vidim sta ce se desi, sutradan se prosirila i vratila nazad napravila kao neki polukrug,
ja odem 3. dan u osiguravajucu kucu, prijavim, onaj cika lepo izadje islika, pribelezi, zavede, ti popunis prijavu stete, kazes gde u kojoj ulici, kad se dogodila saobracajna nezgoda kao da je sudar bio, tamo imas da navedes sediste OUP-a kome je nezgoda prijavljena ti napises da nije, i da je vozilo u voznom stanju, ima deo gde detaljno mozes da opise kako sta , kad i gde ti se desilo.
treba ti
broj ziro racuna na koji ce uplatiti, i kopija kartice od tog racuna
kopija polise koju predajes sa prijavom koju si popunio
kopije vozacke i saobracajne
i zapisnik sa sve slikama koje je onaj cika napravio
i treba ti FT1P tj. fali ti 1 papir salim se nego Instrukcije za isplatu odstetnog zahteva gde navodis onaj ziro racun
dodatak meni traze naknadno kopiju licne, i kopiju kupoprodajnog ugovora za auto, to je trazio njihov direktor posto osiguranje glasilo na bivseg vlasnika koji je osigurnje sklopio u Pozarevcu pa ja to sve saljem njima tamo, nadam se da kod drugih osiguranja nije takav slucaj, ma to za vas ne vazi sigurno posto kod mene je em bivsi vlasnik osiguro em u drugom gradu
jos jedan mozda vazniji dodatak: ovo je bilo po starom zakonu, ne znam dal treba da popunis taj evropski sada to se raspitaj kod tvog osiguranja, verovatno i sluzi za to da se uniformise procedura
placeno 2550 na vrednost od 39000 osigurana stakla
soferka placena 14500 a odstetni zahtev likvidiran na 22000 i nesto