Evo da i ja ne otvaram bzvz novu temu posto je u pitanju isto Golf 2 GTI 16V KR, pa cu ovde izloziti svoje probleme:
Auto sam kupio skoro, pre toga je stajao nekih 6,7 meseci i bio je prilicno zapusten.. Na njemu nisam nista menjao u vezi motora (svecice, ulje, kaisevi...) i ostale mehanike samo neke plastike i sitnice oko enterijera i izgleda posto je kao sto sam vec rekao bio zapusten i dosta je stajao.. Pa su najverovatnije ovi moji problemi uzroci stajanja auta..
1) Na leru kao da trokira, zalece, tacnije neravnomerno radi a prvi vecim obrtajima kao da stucne, zatrokira.. Na plin slabije ide, nekako je umrtvljen (mozda iz razloga sto nije sekvent vec obican marke BRC ili je mozda dosta zavrnut), na benz solidno ali opet to nije kao sto bi trebalo (posto sam ovde na forumu dosta citao i saznao da ovaj auto treba da ujeda).
2) Rucnu nikako ne mogu da nastelujem da drzi a skidao sam plocice da proverim, super su tj nisu jos za zamenu. Hvata ona nesto malo (cini mi se samo jedan tocak) ali to nije dovoljno.

3) Instrument tabla mi se povremeno gubi i treperi, predjena km u levom desnom uglu mi se ne pomera i pise 0, a trenutno predjenu mi pokazuje normalno (ona koja moze da se ponisti i gleda se preko MFA tastera), u pitanju je digitalna (vec sam o tome detaljnije pisao u nekoj od drugih tema ali nisam dobio odgovor

)
E sad bih zeleo da cujem vasa misljenja i savete kako da resim svoje probleme i sta da zamenim.. Ja planiram da uradim sve servise (zamenim kais, svecice i ulje u motoru)