0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
I da, sinoc, 3.500 rpm u 4., prebacujem u 5. gas u patos - auto ne mrda od 110. Ja patos, on stoji na 110. Stajemo u mesto, polazak iz 1. sa pun, turbina uopste ne puni, niti se cuje, niti auto ide. I ugasim ga, upalim ga, i eto turbine, bridi u najvece
moras da ocistis turbinu.....
pa pitaj decka da ti pomogne, on mozda moze kasnije nesto da nam napise konkretnije...mislim, da se mozda malo bolje razume u zvukove
Citat: Milena Avgust 13, 2010, 01:01:10 posle podnepa pitaj decka da ti pomogne, on mozda moze kasnije nesto da nam napise konkretnije...mislim, da se mozda malo bolje razume u zvukove Kog crnog decka da pitam?
ali "dodji u bg da pročistimo turbinu" ah današnje švalerčine recite joj gde se radi čišćenje turbine ili to može svaki majstor?
Zvuk se menja u zavisnosti od toga koliko dam gas. Ne mogu lepo da razdvojim zvuk, mozda vi nesto cujete: http://www.youtube.com/watch?v=DlFkm6aM0SQ
Otisli paknovi Sredjeno je to @Pimbe, snimak je los, ali bolji ne postoji. I nije eho od izduva, a nije ni prazan rezervoar i pored lampice (posle ukljucne lampice mozes da predjes jos 60 km provereno), i sedista mi ne krckaju