Jednom prilikom pozove me prijatelj da mu pravim drustvo, t.j. da idem sa njim kao drugi vozac na sleperu u cementaru Popovac pored Paracina. Stanemo da odmaramo na OMV u Batocini, kad ono minut posle nas staju i neki Turci - kamiondjije bolan

Udjemo sa njima u neku pricu i posto su nam bili bas simpaticni ponudimo im da zajedno pijemo kafu. A oni se smeju i nude nama neki caj. Hajde kao probamo, a oni to prave sami u kamionu. Izgleda kao cimet. Sipa se malo u prokuvanu vodu i to je to. A pitaj boga koja je to droga. Dva dana posle toga nismo spavali. Tako oni voze relacije Hamburg - Carigrad

E, dugo posle toga odem do drugara koji je radio u nekoj firmi pri carini u Luci Beograd. Bio je petak, kasno popodne. Ostali neki kamioni da cekaju ponedeljak i medju njima se zatekao i neki Turcin. Setim se ja CAJA i ispricam svim prisutnima kako se od njega ne spava. ONI MI SE SMEJU I NE VERUJU. Pitaj ja Turcina da li ima CAJ. On kaze da ima. Hoces danapravis ovim ljudima - Hocu!!!
XE XE XE Ovaj prijatelj mi prica u ponedeljak kada su ponovo dosli na posao... Oci im svima krvave. Uopste nisu spavali ceo vikend. Dovukli se na posao kao prebijeni... Pa ko im je kriv

Desava se sledece: legnes i osecas umor, ali nece san na oci nikako. Umor se eliminise spavanjem, a svako nespavanje je na stetu organizma.
Znaci ko hoce da ne spava treba samo negde da nadje Turcina i da ga zamoli da mu da malo njihovog caja