Autor Tema: Problemi sa brojem sasije PASSAT b5.5  (Pročitano 6416 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Problemi sa brojem sasije PASSAT b5.5
« poslato: Avgust 05, 2010, 11:35:42 pre podne »
Zdravo ljudi. Mozda ce nekome pomoci ono sto se dogadjalo meni :) a nadam se da niko nece doci u takvu situaciju...!
Naime, prosle godine sam isao za CG na letovanje. Na granici su mi digli haubu kako bi premazali broj sasije sa nekom kiselinom. Tu nastaje paranoja! Tvrdili su da mi je auto fals. Uzeli su srafciger i poceli da skidaju farbu. A kada su videli nesto belo ispod farbe (to je bila osnovna boja) mislili su da je kit. Poceli su da grebu. proveravali su sve! Cak i one amortizere od gepeka, stakla na svim vratima, i onu nalepnicu u gepeku koja stoje gde je rezervni tocak. Posle mi je prisao taj glavni i rekao da ako imam neku vezu da je zovem  posto ako on pozove slep sluzbu to je kraj. Sva sreca pa sam znao jednog coveka,koji mi je pomogao. Skinuli su samo farbu... Pre neki dan sam isao kod krimi-tehnicara u Ks... pogledao je, slikao je. I zabelezio u svoju evidenciju da je auto vestacen i da je sve u redu (barem takko kaze). E sad, postoji problem. Na more idem za 15 dana. Isto idem u CG prolazim preko te granice. I pitao sam tog krimi-tehnicara, da li smem da krecem sa ovim autom , on mi je rekao da mogu, jer ako bude nekih problema, ja da im ispricam sta je i kako je bilo prosle godine, ako mi ne poveruje neka zove SUP u Ks, i neka proveri da li je auto regularan. Mislio sam da ce mi dati PUS broj, ali kaze da ostecenje nije toliko veliko da je za PUS i da nema brige jer mi je auto u evidenciji u SUP-u. Sta vi mislite o ovome...
Izvinjavam se sto je ovako dugo, neke ce mrzeti da citaju, ali...sta da radim :))

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Problemi sa brojem sasije PASSAT b5.5
« Odgovor #1 poslato: Avgust 05, 2010, 05:45:12 posle podne »
idi u grčku, jer crna gora je poznata kao država koja se žestoko bori protiv krminala  lollol

pravila ti nema
pre 15god moj g2 je bio u policiji 5x svaki put navodno kraden, pa se ispostavi da nije. Na kraju kad smo dobili potvrdu iz 29og Novembra da je naš golf čist, opet nas je zaustavio pandur i zvao patrolu da nas privede u stanicu. kad smo mu pokazali potvrdu iz 29og, rekao je da smo i to falsifikovali   wacko

drugim rečima tebe će verovatno neki balvan da zaustavi opet, a ne neko normalno lice, pa ti vidi šta može da se desi
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Avgust 06, 2010, 04:46:23 posle podne »
Kako god...ja idem prekosutra . Ako digne haubu lepo cu da mu objasnim sta je i kako je...nadam se da ce razmisljati svojim mozgom. Jer, logicno da ne bih isao sa ostecenim brojem, a da mi je auto neregularan... u pitanju je samo skinuta farba.

Van mreže Sreja

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Avgust 07, 2010, 08:07:22 posle podne »
Meni je prosle godine samo kroz prozor postavio pitanje na koga se vodi auto. Cisto onako reda radi. Nije bre ni pogledao nikakav papir. Verovatno ces sada i ti da prodjes kao ja prosle godine. Samo nisi imao srece i naleteo si na budalu.
Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #4 poslato: Avgust 08, 2010, 12:24:42 pre podne »
Haha, pa znas kad bi ga pustio da mi poliva kiselinu i struze farbu....
Nema on pravo na to.... Ako nesto sumnja, onda pozove krimi tehniku, ili ti oduzme auto... A na takav cin ce tesko da se odluci.
I ja sam pre nekih mesec dana isao caletovim passatom za Hrvatsku, i trazili su da otvorim haubu da procitaju broj sasije. Jedino sto sam im dozvolio je da taj deo prebrisu maramicom, i to je to. Proverili su preko interpola, i naravno, nastavio sam dalje... Apsolutno isti slucaj je bio i pri izlasku iz HR.
Ali mislim da to ima veze sa tim sto si mlad, a vozis veliki i za nase uslove skuplji auto.
Cale je sa tim istim autom presao bar 50 puta granu i nikad nista slicno nije bilo....

Van mreže natascha-bg

• ° Steel Lady °
  • VIP
  • Master Member
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #5 poslato: Avgust 08, 2010, 01:27:38 pre podne »
Jel si dobio potvrdu da ti je auto reg.?

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Avgust 17, 2010, 06:02:50 posle podne »
Evo, ja se vratih sa mora, nisu mi gledali broj, tako da je lepo bilo...
@ Natascha, kako mislis jesam li dobio potvrdu da mi je auto registrovan?

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #7 poslato: Avgust 17, 2010, 06:29:54 posle podne »
regularan a ne registrovan. ;)

Van mreže dag81

• Sr. Member
« Odgovor #8 poslato: Avgust 17, 2010, 10:21:03 posle podne »
Drugara i mene postrojili na granici, mislim auta(obojica vozimo B5.5). Otisao do kompa, cackao nesto 10ak minuta i vratio nam isprave i kaze srecan put.
Ovo za broj mi je prosto neverovatno da su smeli to da odrade a i da su to odradili. Jer kad prelazim u CG obicno su u fazonu, ''Ne mogu nAoci da gledam brate".

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #9 poslato: Avgust 24, 2010, 12:08:07 pre podne »
aaaaa... reg je regularan :))) oprostite sto sam glup :))) hahah... nisam dobio nikakvu potvrdu...

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Avgust 24, 2010, 12:09:20 pre podne »
Drugara i mene postrojili na granici, mislim auta(obojica vozimo B5.5). Otisao do kompa, cackao nesto 10ak minuta i vratio nam isprave i kaze srecan put.
Ovo za broj mi je prosto neverovatno da su smeli to da odrade a i da su to odradili. Jer kad prelazim u CG obicno su u fazonu, ''Ne mogu nAoci da gledam brate".
veruj mi da je verovatno... ja ti to govorim :)) ne znam sta je bilo po sredi, ali cackali su ...i ostetili!!!

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #11 poslato: Avgust 24, 2010, 03:35:13 pre podne »
Crnogorska saobracajna je shljam nevidjeni posebno prema nasim turistima, drugaru se desila situacija sad kad je isao da ga je zaustavila saobracajna bez ikakvog prekrsaja i rekla mu nakon provere dokumentacije: "A znas li ti shto ce biti ako ti ja napisem sad kaznu za preticanje preko pune linije..." i krenuo kao da pise, ovaj se usro i odma pitao kako bi mogli drugacije da resimo jer je video da je vrag odneo salu i sreca prosao je sa samo 10e i dokumentaciji koju je ovaj istreso u auto... Znaci direktno traze pare, bez imalo srama, nasa milicija je kulturiska za njih, malo se foliraju, neckaju...  lollol
Mnogo sam Rajkooo

Andrija

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Avgust 24, 2010, 09:57:39 pre podne »
U nedelju su, na crnogorskoj granici, pustali (one koji izlaze iz zemlje) bez bilo kakve provere, ali je zato na nasoj granici bila kolona od nekih 50-ak automobila i samo su mene ''zamolili'' da podignem haubu. Kao nesto pipkali broj sasije i cackali onu nalepnicu sa strane, bolidi.

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #13 poslato: Avgust 24, 2010, 04:27:27 posle podne »
U nedelju su, na crnogorskoj granici, pustali (one koji izlaze iz zemlje) bez bilo kakve provere, ali je zato na nasoj granici bila kolona od nekih 50-ak automobila i samo su mene ''zamolili'' da podignem haubu. Kao nesto pipkali broj sasije i cackali onu nalepnicu sa strane, bolidi.

ma na crnogorskoj granici je ladovina...i u jednom i u drugom pravcu. A na nasoj je strasno... i meni su nalepnicu cackali, odlepili je do pola i rekli da je to znak da je auto neregularan (a to nema veze s vezom, pitao sam ljude)... stoka bre!

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #14 poslato: Avgust 24, 2010, 04:28:25 posle podne »
Crnogorska saobracajna je shljam nevidjeni posebno prema nasim turistima, drugaru se desila situacija sad kad je isao da ga je zaustavila saobracajna bez ikakvog prekrsaja i rekla mu nakon provere dokumentacije: "A znas li ti shto ce biti ako ti ja napisem sad kaznu za preticanje preko pune linije..." i krenuo kao da pise, ovaj se usro i odma pitao kako bi mogli drugacije da resimo jer je video da je vrag odneo salu i sreca prosao je sa samo 10e i dokumentaciji koju je ovaj istreso u auto... Znaci direktno traze pare, bez imalo srama, nasa milicija je kulturiska za njih, malo se foliraju, neckaju...  lollol
ma naletis na dobre nekad, cak te i puste,,, :))