Zdravo ljudi. Mozda ce nekome pomoci ono sto se dogadjalo meni

a nadam se da niko nece doci u takvu situaciju...!
Naime, prosle godine sam isao za CG na letovanje. Na granici su mi digli haubu kako bi premazali broj sasije sa nekom kiselinom. Tu nastaje paranoja! Tvrdili su da mi je auto fals. Uzeli su srafciger i poceli da skidaju farbu. A kada su videli nesto belo ispod farbe (to je bila osnovna boja) mislili su da je kit. Poceli su da grebu. proveravali su sve! Cak i one amortizere od gepeka, stakla na svim vratima, i onu nalepnicu u gepeku koja stoje gde je rezervni tocak. Posle mi je prisao taj glavni i rekao da ako imam neku vezu da je zovem posto ako on pozove slep sluzbu to je kraj. Sva sreca pa sam znao jednog coveka,koji mi je pomogao. Skinuli su samo farbu... Pre neki dan sam isao kod krimi-tehnicara u Ks... pogledao je, slikao je. I zabelezio u svoju evidenciju da je auto vestacen i da je sve u redu (barem takko kaze). E sad, postoji problem. Na more idem za 15 dana. Isto idem u CG prolazim preko te granice. I pitao sam tog krimi-tehnicara, da li smem da krecem sa ovim autom , on mi je rekao da mogu, jer ako bude nekih problema, ja da im ispricam sta je i kako je bilo prosle godine, ako mi ne poveruje neka zove SUP u Ks, i neka proveri da li je auto regularan. Mislio sam da ce mi dati PUS broj, ali kaze da ostecenje nije toliko veliko da je za PUS i da nema brige jer mi je auto u evidenciji u SUP-u. Sta vi mislite o ovome...
Izvinjavam se sto je ovako dugo, neke ce mrzeti da citaju, ali...sta da radim

)