0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Dobro izgleda auto, menjaj HU, bode oci tako krnjav
Europe?siber, 5vrata, uglancan, ako ces da ga sminkas imas lepu osnovukoliko te kostao?mada ako si presao 15,000 za 4 meseca, imas ti pametnija posla (taxi?)
Citat: Kosta Avgust 03, 2010, 01:54:50 posle podneDobro izgleda auto, menjaj HU, bode oci tako krnjav Brate izvini, ali sta je HU?
Citat: Goran79 Avgust 03, 2010, 02:28:55 posle podneCitat: Kosta Avgust 03, 2010, 01:54:50 posle podneDobro izgleda auto, menjaj HU, bode oci tako krnjav Taj fazon , hocu ali ne odmah, dobar je ovaj nego ispala mi je bila plocica i izgubio sam taj glavni tockic pa izgleda krnjavBrate izvini, ali sta je HU? Head Unit glavna muzicka jedinica
Citat: Kosta Avgust 03, 2010, 01:54:50 posle podneDobro izgleda auto, menjaj HU, bode oci tako krnjav Taj fazon , hocu ali ne odmah, dobar je ovaj nego ispala mi je bila plocica i izgubio sam taj glavni tockic pa izgleda krnjavBrate izvini, ali sta je HU?
ma taj motor ne diraj. takav je kakav jeimas ovde dosta trojki pa vidi sta su ljudi radili onda vidi sta ti se svidja i sta naravno mozes da uradisnpr Ivke ima slicnu boju i dosta se potrudiohttp://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=6206.0E bas, momci imaju bas lepe trojke! da, Number i Chromlook isto lepe trojkei DMC
pa vidi, nema tu mnogo nauke sto se nekog expresnog sredjivanja tice...maska bez znaka 25estopovi do 100efarovi do 180e power look ili angel eyesneke dobre felnice 300ei to ti je stajling na brzaka, a ako hoces nesto vise, mozes jos na sitnice da potrosis kintu... samo javi sta ti treba i sve resavamo u brzom vremenskom roku
Lep i ocuvan golf. svaka cast. Zelim ti puno predjenih kilometara i da te sluzi kako treba...
komsa tebi rotaciju da kupim i obavezno da ga farbas u belo crveno ,danas kad sam te video na pancevcu ti iza hitne ,pa brzi si bio od nje
a ja vozim auto i idem sa kevom i kazem eno ga lik sa foruma /a ti letis po pancevcu / a ona kao da je imala izraz lica * a da ti vise ne ides na taj forum sutra i ja se zezam sa menjacem da vidim sta mu je