Autor Tema: GOLF I CABRIO 1.8 GTI BY MICKO  (Pročitano 75398 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže micko

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: audi A4 TDI avant
Odg: GOLF I CABRIO 1.8 GTI BY MICKO
« Odgovor #120 poslato: Mart 13, 2011, 08:03:31 posle podne »
ma jok.to je velicine CD-a.nije probijeno nebo,samo odozgo.mislim da je komsija dok je izvlacio neke stvari,verovatno spustio nesto tesko i ostro.ne deluje mi kao namerno secenje,ali zar je bitno?samo mi je ta sad fleka falila na krovu  boodala.

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #121 poslato: Mart 20, 2011, 06:28:59 posle podne »
zakrpio sam koliko je bilo moguce.ubacio sam ispod parce koze,namazao sintelanom,vratio rascvetane krajeve i popunio silikonom.ovih dana cu da pupunim ponovo sa silikonom tako da se nece mnogo videti.iz nekih uglova se i ne vidi,sve dok se ne zagleda. boodala

By anjadjordje at 2011-03-20

ovo udubljenje je ostalo od stiskanja,ali se posle dva dana vratilo,tako da je dobro ispalo

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #122 poslato: Mart 20, 2011, 09:49:43 posle podne »
Mogu da mislim kako si popizdeo ...  angry2 ... kada si video poderotinu. I ja strepim svaki put kada ga negde parkiram da mi neko ne osteti krov.
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #123 poslato: Mart 20, 2011, 09:53:06 posle podne »
popizdeo jesam,ali sam odavno prestao da strepim,jer je svaki dan na ulici. biggrin

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #124 poslato: Mart 20, 2011, 09:56:52 posle podne »
Zato celo leto drzis spusten krov pa ne mogu da ga iscepaju  lollol

Dobro si uradio , da je na nekom pregibu bio bi problem ovako je ok ispalo ...
Golf 1 Cabriolet

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
  • Auto: golf typ 155 wob edition
« Odgovor #125 poslato: Mart 20, 2011, 10:06:20 posle podne »
bolje i ne razmisljati na tu temu jer onda prestajes da uzivas u autu i postaje ti opterecenje  ;) druga stvar me interesuje-znas li koga za izradu ili postavljanje krova,par majstora koje sam obisao mi bas nesto i ne ulivaju poverenje pa reko mozda ti znas ili si cuo za nekog dobrog.

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #126 poslato: Mart 20, 2011, 10:09:33 posle podne »
Imas u jednoj od tema na forumu sve telefone koje sam ja uspeo da sakupim ... Kucaj u pretragu izbacice ti a ako ne nadjes pusticu ti ja na pm samo da nadjem gde mi je to...
Golf 1 Cabriolet

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #127 poslato: Mart 20, 2011, 10:14:36 posle podne »
ok,sad cu da potrazim...mislim da cu posle ove sezone morati da se pozabavim time jer konci na pregibima popustaju.

Van mreže Shwarcadder

• VW Početnik
  • Lieber'n Schwester im polf alse'nen Bruder im Golf
« Odgovor #128 poslato: Mart 20, 2011, 10:17:03 posle podne »

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #129 poslato: Mart 20, 2011, 10:22:36 posle podne »
Hocemo li i mi bez krovova da pojacamo skup u cacku ? Bilo bi lepo da se okupimo pa da pricamo svi u glas sta koga muci na autu  lollol

A ti micko lakse malo sa onom mareom , ja reko vidi ga ovaj lud oce da me oduva , kad ono ti  ....  biggrin
Golf 1 Cabriolet

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #130 poslato: Mart 20, 2011, 10:28:55 posle podne »
@shwarcadder-hvala,sad cu da pregledam  ;)
@pirke12-pa mogu ti reci i nije neverovatno,do srede cu znati zbog posla kakav mi je program.

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #131 poslato: Mart 20, 2011, 10:56:01 posle podne »
25-og treba da zovem jednog iz pazove.kod njega je 250 sa ugradnjom i novim sajlama.koristi neko plasificirano platno priblizno originalu uvezeno iz italije.napisacu u posebnoj temi sve sto saznam.meni se licno dopada platno kao kod bmw-a,ali pitanje je moze li da se nadje takvo i da ne izbledi od sunca.

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #132 poslato: Mart 20, 2011, 11:18:42 posle podne »
nije problem u platnu ili materijalu,mozemo da odemo do lika koji uvozi te materijale (vodo-nepropusne ima i taj koji tebe interesuje koriste ga bmw i mercedes) nego skoro svi koje sam posetio imaju problem sa postavljanjem zatezanjem i sl. tako da maltene ni jedan ne izgleda bas nesto a mogu misliti kako se ponasa po kisi,ovo ti kazem jer sam jos prosle godine poceo da se interesujem i posecujem koje kakve majstore,jedan me je pitao jel sam lud sto sam mu trazio garanciju da nece propustati  bonk bonk najbolje da dam 200e i da plivam svaki put kada pada kisa,neki rade bez zadnjeg stakla-neki stavljaju providnu foliju svasta sam video,za tog lika iz pazove sam cuo kazu da radi dobro ali da ni on ne moze da resi podlivanje vode pa ima dosta reklamacija...jbg-a ajde da vidimo neki auto koji je skorije radjen kod njega kako je pregrmeo ove kise i sneg.

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #133 poslato: Mart 21, 2011, 12:35:44 pre podne »
Imam otprilike ista saznanja kao i ti , i video sam 3 golfa na kojima je radjen krov i ni jedan mi se nije svideo ... Materijali katastrofa , a isto tako su i uradjeni ... Mislim da je najbolje poruciti iz nemacke , tamo te krovove rade u firmama koje se bave samo tim , tj imaju profi masine i materijale i fabricke mere za krovove ....Ali je opet problem ko to da montira ... Pre bi ga sam montirao pa da sjebem nego da nekom platim da ga sjebe ... Neznam...

Dodjite na skup pa da raspravimo o tome  lollol , ja imam svadbu 16og ali cu verovatno doci na skup u 10 i krenuti nazad oko 12 - 1 ...
Golf 1 Cabriolet

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #134 poslato: Mart 21, 2011, 02:53:42 posle podne »
Cuo sam dosta prica o tim krovovima jer ko god vidi moj krov pridje i pita koji mi je majstor pravio pa da ga preporucim ...  ;) ... Dakle, u Srbiji (a neki kazu i u okruzenju) nema pravog majstora koji bi mogao kvalitetno da napravi krov mada kvalitetnih materijala ima ali kada dpdje do montaze i sklapanja ...  badmood ...
U Nemackoj je situacija slicna sto se tice male privrede a firme koje prave profi/orginal krovove tu uslugu naplacuju oko 1500e sa ugradnjom. 
...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #135 poslato: Mart 21, 2011, 07:38:47 posle podne »
1500e je mnogo cak i za nemacku,nasao si konkretno neku firmu sa tom cenom ili...?cena za pvc krov kod vodece firme u de (cabrio top service) je 190e,za materijal novije generacije (kao sto micka interesuje) je 340e,set sajli,srafova i nitni koji je potreban u slucaju da je nesto puklo ili se otkacilo je 10e,zamena i montaza je 499e-ovo se odnosi na zamenu spoljnog dela krova i zavrsava se za par sati ako je u pitanju reparacija mehanizma(makaza) ili izolacije i neba to je komplikovaniji proces i mozda dostize tu cenu,trenutno sam u prepisci sa nekim austrijancima koji rade samo vw golf i bubu cabrio pa cu videti kakva je tu situacija-mozda se i isplati provozati se do austrije i tamo odraditi ovako nesto  B)

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #136 poslato: Mart 21, 2011, 09:57:04 posle podne »
kad saznas cene za klasican krov kao sto vec imamo javi.mozda i nije toliko teska zamena spoljasnjeg dela krova.cini mi se da je @cabrio nesto sam skidao.verovatno je isplativije da se donese ovde i da ga postave nasi majstori sto prave krovove.

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #137 poslato: Mart 21, 2011, 10:15:04 posle podne »
190e za pvc varijantu,340e za ovaj koji tebe interesuje...kako se cabrio-v ponasao posle zamene-jel ima podlivanja vode u kabinu?dobro bi bilo i njega da cujemo  ;)

Van mreže travelman

• Hero Member
« Odgovor #138 poslato: Mart 22, 2011, 07:34:07 pre podne »
Citat
Cuo sam dosta prica o tim krovovima jer ko god vidi moj krov pridje i pita koji mi je majstor pravio pa da ga preporucim
Citat
1500e je mnogo cak i za nemacku,nasao si konkretno neku firmu sa tom cenom ili

Napisao sam ono sto sam cuo a konkretno za tih 1500e mi je rekao jedan Slovenac koji je to odradio na svom mk1. U cenu ulazi komplet zamena krova (nebo, izolacija, spoljni deo), servisiranje mehanizma sa zamenom sajli, demontaza/montaza, i naravno garancija. Jeste skupo ali je rekao da je zadovoljan izgledom i da nema vizuelne razlike u odnosu na fabricki krov a takodje i ne podliva nigde.
...

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #139 poslato: Mart 22, 2011, 10:22:43 pre podne »
@travelman - to je vec drugi,veci i obimniji posao-restauracija krova,konkretno mene interesuje samo zamena spoljnog platna jer sve ostalo je u odlicnom stanju i stvarno nemam potrebe za tako necim,kada nadjem nesto iole normalno i prihvatljivo postavicu info na forumu da i ostali koje to interesuju pogledaju.