igrao sam i ja par puta na ovom vasem serveru.. pre nego sto sam prestao cs.. sa obzirom da nisam igrao public skoro nikad.. ziva dosada, al bio usao na ovaj vas (zbog vas koji igrate cisto da vidim kako igrate itd. :p) i naravno dobio sam ban.. nisam ni mislio da trazim unban posto sam ubrzo i prestao cs... kad nemam neko drustvance iz kraja da pravimo neki lan klan i da idemo na neka takmicenja sa vreme na vreme, online uvek ispali neko i niko nece ozbiljno da igra/vezba itd..
TI sad hoces da kazes da si toliko PRO a svi ostali botovi pogotovo admin koji te je "Banova" mada cisto sumnjam da je tako al ae ...
E moj Miki, posle 6-7god intenzivnog igranja cs-a , posecivanja svakog veceg turnira u srb,bih,cro i okolini, igranja svakog wcg-a,eswc-a,dh-a od 2006-2010god , ja sam sa nickom dario kakav mi je i na ovom forumu usao na taj server upalio cit da se izivljavam na vama .... 
ako je tako onda ok, usao sam na taj server cisto iz sprdnje da vidim ko igra sa foruma,da se pucamo malo i vidim fino prosao 
zivi bili 
Gledao sam sad tvoj demo,fin skill pucanje,kretanje ovo ono nista SPEC ali vidi se da nisi botina na IZI
par sumnjivih situacija i jbg pao banchic

pasce i izvinjenje,na snimu koji je snimenjen nemas nista a sad sta bio pre toga ja to ne znam !!!
Ako si nekad igrao dobro ne znaci da i sad kidas i da ces uvek dobijati banove kod nas na sevreru ili negde drugde,ali bas bih voleo malo da se zapucamo
Moz i neka igraonica da se organzuje DeLaGaNo vs vi iz Vwa ti da im budes predvodnik i onda pravac na

ili pre toga sve jedno