Zato sto je server tesko djubre!
Primer 1 : 10 ljudi na serveru izlazi vote mapa Vertigo, Rats i Cbble2 recimo...
i svi biraju vertigo!?! inace ta mapa je za 20+ igraca...
Primer 2 : nekih 15 ljudi na serveru, igra se snow, ja predlozim adminu neku od igranijih mapa, dd2, inf, nuke itd, on mi kaze(stvarno ne znam ko) da ide vote i da ne smaram za mapu, sledeca mapa RATS?!?!??!?
Dodjem pre neki dan u igraonicu, odigram neki 5vs5 ne bitno, reko ajde da udjem malo da vidim koga ima, vidim igra se Nuke, reko hvala bogu jedna normalna mapa, i da kazem nekih 20 tak ljudi na serveru sto me iznenadilo retkost da vidim da ima ljudi, posle nekoliko partija pocne admin da me smara "a kako si video njega, a kako si znao da je tu, a kako samo glave redjas, jednu partiju zaginem prvi, on pocne opet, kako sad vise ne igras tako dobro, znas da te posmatram, sad ce ban!? "
Ja tu lepo napisem da igram iz KGB, ispostavi se da niko ziv ne zna o cemu pricam... i naravno izadjem sam...
Tako da, sve u svemu, necete me vidjati na tom serveru vise, ako budete hteli da igrate samnom cs, ja sam na sledecim serverima
Medak public alfa, Vozdovac gaming, KGB Alfa, KGB Gun Game, Spin public, Spin DM .
PozdraVW