Autor Tema: kuda na godisnji odmor?  (Pročitano 13745 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
Odg: kuda na godisnji odmor?
« Odgovor #20 poslato: Jun 30, 2010, 08:43:29 posle podne »
Danas sam slusao na radiju...Na perucackom jezeru nema kupanja ove godine.Izmedju ostalog zbog velikih kisa i nabujalih reka i potoka...sav krs,djubre,flase,uginula stoka...se slilo u jezero.Kazu da je strasno za pogledati...
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #21 poslato: Jul 02, 2010, 10:48:37 posle podne »
Ja valjda na august za cesku biggrin da se ceskam sa cehinjama wub i idem u obilazak najvecih skoda skupova wub jos cehinje i limene cehinje savrsen spoj clap

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #22 poslato: Jul 03, 2010, 12:23:38 pre podne »
Drive only the best... VW to infinity!!

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #23 poslato: Jul 03, 2010, 12:24:11 pre podne »
Ja valjda na august za cesku biggrin da se ceskam sa cehinjama wub i idem u obilazak najvecih skoda skupova wub jos cehinje i limene cehinje savrsen spoj clap
Donesi koju cehinju, ne budi skrt :)  lollol
Drive only the best... VW to infinity!!

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #24 poslato: Jul 03, 2010, 12:26:31 pre podne »
Jes i ja mislim da bi ona dosla na nase prostore lollol lollol lollol iz one ljepote gore biggrin

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #25 poslato: Jul 03, 2010, 10:23:59 pre podne »
Danas sam slusao na radiju...Na perucackom jezeru nema kupanja ove godine.Izmedju ostalog zbog velikih kisa i nabujalih reka i potoka...sav krs,djubre,flase,uginula stoka...se slilo u jezero.Kazu da je strasno za pogledati...
tako je i kad je normalno
ribari ko eskimi, samo umesto leda oni razgr?u sme?e da zabace
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže vivanbgd

• Sr. Member
  • SCIROCCO
« Odgovor #26 poslato: Jul 03, 2010, 11:34:02 pre podne »
ljudi jel ima neko savet kojim putem da idem na more???? preko bosne ili kanjona???? by the way idem u boku.....
Potpis nije bio u skladu sa pravilima foruma!!!

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #27 poslato: Jul 03, 2010, 11:53:15 pre podne »
ma idi kroz kanjon.put je odlican i ne moras da se smaras sa trajektom.jedina losa i uzana deonica je kod zlatara i to samo par kilometara,ako i to nisu sredili.vodi racuna na radar po kanjonu jer te upuca sa 17 krivine ,a ti pojma nemas.

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #28 poslato: Jul 05, 2010, 10:41:10 pre podne »
ljudi jel ima neko savet kojim putem da idem na more???? preko bosne ili kanjona???? by the way idem u boku.....
Preko bosne topla preporuka,pogotovo kad ides u boku
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #29 poslato: Jul 05, 2010, 11:12:32 pre podne »
prvo, CETE se pise spojeno a ne odvojeno CE TE !!!!
drugo, o ukusima se i tek kako raspravlja posto ukusa ili imas ili nemas!
trece, slazem se sa veletom za CG posto idemo na odmor a ne na umor i maltretman i u CG ne idem iz principa i ako sam crnogorski zet.
i cetvrto spanija, grcka, turska, bugarska, tunis, egipat... gde god da ste, gospoda ste za svoje novce !

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #30 poslato: Jul 05, 2010, 07:58:50 posle podne »
E pa vidis Zverko,danas mi dvoje kolega sa posla pricaju o njihovom letovanju,jedan je bio u turskoj,drugi u grckoj...obojica kazu nikada vise...obojica kukaju na prevelike cene...i obojica kazu sledece godine CG...
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže vivanbgd

• Sr. Member
  • SCIROCCO
« Odgovor #31 poslato: Jul 05, 2010, 08:01:46 posle podne »
ma grcka je ista ciganija kao i cg.....ima dobrih mesta i smestaja i tamo i vamo ali je generalno vrlo slicno....
Potpis nije bio u skladu sa pravilima foruma!!!

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #32 poslato: Jul 05, 2010, 08:05:24 posle podne »
zavisi kako za koga i kako gde. ako je nekom skupo neka ide u jagodinu na bazen. ne shvatam sta im je bilo skupo. hrana, pice, uvek je bilo skuplje nego kod nas a drugo reci kolegama neka odu na adu za vikend pa ih pitaj u ponedeljak koliko su para potrosili.
« Poslednja izmena: Jul 05, 2010, 08:07:15 posle podne od strane zverko »

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #33 poslato: Jul 05, 2010, 08:25:24 posle podne »
Ja bih isao u CG, al postoji jezicka barijera  lollol , oni ne pricaju Srpski, a ja NECU taj njihov ni da pokusam, a i mrzim kad mi psuju oca  big_boss a i panduri su im veca govna od nasih...
Neko je pomenuo Tunis, ja sam prosle godine bio u 5 star Full included aranzmanu i grdno sam se razocarao, sve je ukljuceno, pice klopa i sve zanimacije u hotelu u Hammametu, elem, pivo je neko djubre koje u Srbiji ni krmci ne bi pili, viski je neka africka marka boze, jedino sto im je original je koka kola i sveps, tako da sam morao da pijem dzin tonik (sve jedno svaki dzin ima ukus aftershave losiona), a za pivo sam morao da idem napolje u piceriju, a i tamo lowenbrau najbolje i najskuplje  :angry: ...
Od ostalih usluga u hotelu, dzim nisu hteli da otvore za tih 7 dana, a u  dzakuzi nisi mogao da pridjes na 2 metra, a kamoli da udjes. Jednu noc smo ja i moja draga, po povratku iz kafana, otisli, i bili sami, al to je bilo 2 ili 3 ujutru... More je bilo prljavo, jedan dan smo izasli sa nekim kao jedrenjakom, pa na 500 600 metara od obale plivaju plasticne kese, pelene i ostala govna... Dzetski voznje su skuplje nego na Malti, kao i voznja padobranom i skijanje ili wave-boarding... Na ulici vuku za rukav da im udjes u prodavnicu i smaraju za medalju... Eto mog iskustva iz Tunisa, gde se inace i sad nalazim, al na poslu  biggrin i oko 55 milja od obale, jos tri dana i palim kuci, pa da palim Tiguana  wub za sedam dana ga teram na prvi servis, posle 2 godine i 26.000 km  :rolleyes:
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže mkvb

• Sr. Member
« Odgovor #34 poslato: Jul 05, 2010, 08:57:18 posle podne »
Ja bio u Turskoj prosle godine, uh kako bih rado ponovio... Preskupo??? 12 dana aranzman, 10 noci dorucak i vecera, hotel Kalif Sarimsakli 170 Evra, mnogo? Pivo kosta od 2 lire Efes pa navise, 1 Evro = 2 lire! Vecera u restoranu jeftinija nego kod mene u Vrnjackoj Banji!

Za svoje pare cu naravno da biram uvek najbolje moguce, lepo je otici na drugi kontinent, videti druge kulture, osecati se kao pravi turista i sve to za iste pare kao sto bi me kostalo u Crnoj Gori gde su hoteli skuplji, apartmani bez hrane me ne interesuju (devojka isto ide na odmor a ne da glumi domacicu), i da narvno da uvrk ima vode, i tople i hladne :)

Koga interesuju slike mogu da okacim link sa Face-a.

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #35 poslato: Jul 05, 2010, 09:27:27 posle podne »
Kaci, ocem ja da idem u Tursku... A i sa Tucima smo bili u duzoj zajednici od Crnogoraca...  lollol lollol lollol lollol
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #36 poslato: Jul 05, 2010, 10:04:08 posle podne »
O cg stvarno necu da pricam jer mislim da ne zavredjuje pomen a ne da se hvali ili kudi. u turskoj sam bio u Alanji... Spic vrha. Jedini maltretman , ako se moze nazvati tako, je put od aerodroma do hotela. Dosuse, meni je bio posto mrzim voznju autobusom, zena i deca se nisu zalili. Usluga, smestaj... nemam zamerke. U Tunisu sam bio dva puta. Prvi put, Port El Kantaui, EL Mouradi Palace 5 star Hotel... od ptice mleko. Iz sobe u lift, iz lifta u bazen. Lezaljke i suncobran tikpored decijeg bazena svih 14 dana isto mesto. Ne svidja nam se na bazenu idmo na plazu. Takodje rezervisano mesto za nas tik uz more posto smo bili sa malim detetom i naravno dva peskira kako na plazi tako i na bazenu. U restoranu ko sto rekoh od ptice mleko, za dete obicno melko uvek toplo u flasici. Ono sto je mene odusevilo je da nas je konobar bukvalno dvorio. mali baci kasiku on trk donosi drugu, mali baci i tu drugu on ga uzme i ode sa njim. ja skocio reko, odnese mi covek dete... kad, animacija da bi roditelji mogli na meru da jedu... i td i td... Drugi put sam isao samo sa zenom. Jasmin Hammamet, Sheraton Resort. Takodje od 'tice mleko, bungalov na plazi od 30 kvadrata, zamena peskira svaki dan, posteljina na zahtev ili svaki peti dan, drz da mu ga nabijem, i td i td... Grcka... grcka je za mene raj na zemlji i ja grcku mnogo volim. U grcku sam isao na more kao klinac, pa kao decak, pa kao momak i sada kao odrastao covek sa svojom porodicom. Obisao sam je uzduz i popreko i i tek kako bih mogao da preporucim koje mesto za odmor. Od cele grcke sam se nekako vezao za Asprovaltu i tu sam najvise vremena i proveo. Sigurno 15-ak godina za redom sam sa roditeljima boravio u ustoj kuci i sedeli smao tamo po 20-ak dana. to nam je nekako bila baza tako da i ove kao i prosle godine idem opet tamo. Deca vole, zena voli, ja voim posto mi je taj ceo trip oko odlaska do tamo i boravka tamo sve u znaku nekog rituala koji meni strasno prija. pre par godina smo bili na tasosu, pa jedne godine u Gerakini ali sad smo resili da ne menjamo mesto jer nam ovde stvarno prija i nekako se osecamo kao domaci. za nekih 1500+ eura koliko nas uglavnom kosta komplet leotovanje od 15 dana jako smo zadovoljni i kad god treba da se vratimo nazad u srbiju jako smo tuzni i jedva cekamo sledece leto da ponovo odemo tamo. Ako vam kazem da za tih 15 dodina iz te grcke nosim samo lepe uspomene onda bi trebalo da mi veruje te na rec. Mojoj zeni uopste nije problem da skuva supicu iz kese, da isprzi krompirice ili napravi pire krompir a ja mogu da rostiljam svaki bogovetni dan. Giros, suvlaki, palacinke, pite, pizza, riba i ostalo uvek i po zelji dostupni.  E sad, neko ce reci to je mnogo para a ja znam likove koji odu u budvu i sprcaju za 10 dana duplo vise. Ista je prica sa zimovanjem i onima sto odu na Kop i sjebu par iljada a za te pare bi mogli kao gospoda da odu u austriju ili francusku. No, ne osudjujem ja nikog, tu je u pitanju sto sto smo godinama bili u kavezu i CG nam je bila sve. Mi smo ih izdrzavali a oni su nas pljuvali i blatili najstrasnije. Eto im rusa pa nek njih zahebavaju, ja ne dozvoljavam. Sladje mi je grcko govno nego njihovo mada ga u grckoj do sad jos nisam video osim kad se neki nas istovari.

Van mreže mkvb

• Sr. Member
« Odgovor #37 poslato: Jul 05, 2010, 10:17:02 posle podne »
Potpuno se slazem za CG, uopste ne uzimam u razmatranje... Sto se spremanja hrane tice mislim da je drugacije kada se ide porodicno i kada se ide sa devojkom...

Pimbe ti si ipak malo zahtevniji turista od mene tako da ne verujem da ova destinacija ispunjava tvoje zahteve
http://www.facebook.com/album.php?aid=2026413&id=1415768401
http://www.facebook.com/album.php?id=842373079&aid=86443&s=0&hash=1e5023fd6296388cb4286ab90b534e59

Ove godine smo planirali Grcku ali ipak ne moze sve da se izgura...
« Poslednja izmena: Jul 05, 2010, 10:32:20 posle podne od strane mkvb »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #38 poslato: Jul 05, 2010, 11:20:05 posle podne »
Valja grcka, al ne ono poluostrvo de idu su sve nasi ljudi...vise stranaca ima u budvi nego tamo...grcka je kul ukoliko se ide na ostrvo...bio sam na krfu jednom i dva puta na kritu..i super sam se proveo..mada su cene bile mnogo jake, al jbg....ipak je to ostrvo, sta ces....bio sam u egiptu..niko se ne kupa u moru, osim muslimanki i to komplet u odorama, takoreci u ful opremi...spustio se jednom do mora i vise ne...blejaza je bila ceo dan u bazenima...i tu sam se super proveo...bio sam i u bugarskoj, cak 3 puta...prve godine smo isli jer je bilo bas bas jeftino, a ekipa i ja nismo imali nesto mnogo kesa....isli smo u nesebar..i tamo je puno nasih, al smo uglavnom izlazili u mesto pored suncev breg, i opet smo se ekstra proveli, i to za nepunih 200e za nekih 11 nocenja, znaci dzbalesku...onda smo bili 2 puta u suncevom bregu, mesto pored, malo skuplje al i lepse...sredjenije, cistije i mnogo mnogo vece...puno stranaca....
e sad uvek smo bili u apartmanima, tako da smo klopali il u restoranu il smo sami pravili nesto gajbi i kul je bilo...ne moze se porediti letovanje u resortu i ol inkluzivu, sa privatnim smestajem negde...pogledajte mirax group-ov resort u budvi...isto ful smestaj...
e sad...posto ortak ima gajbu izmedju budve i jaz plaze, idemo u budvu vcetvrti put za 6 godina, a treci za redom...cene su ok, iste ko u bgu, tako da smo navikli na malo jace...ljudima koji dolaze iz unutrasnjosti je to skupo, realno i jeste, al jbg mi smo navikli...idemo na mesec dana i vise, smestaj nam je bruka...kolima smo dole, tako da za kupanjac nije problem, idemo na koju god ocemo plazu..svaki dan druga...more je do jaja...same plaze u budvi su bzv, al ima blizu super mesta za kupanjac....provod je dole ekstra...posto iam 24goine nemam zenu, a kamoli decu, toe jedna od bitnijih stvari...kuca u kojoj blejimo je dalje od guzve, tako da mozemo i da odmaramo i da lumpujemo do mile volje...plaza ima na pretek, kako za zaebanciu, tako i za kuliranje i odmor...e sad dal neko voli crnogorce il ne, toe njihova stvar...ja nikad nisam imo problema sa njima, uvek su bili kul...u budvi ima i ciganije naravno, al postoje i mesta za dobar provod...
i jos jednom, nezahvalno je porediti resorte i privatni smestaj...ako oces nadrkano imas i u cg..idi u splendid pa ce biti do jaaja...menie ovako dobro...naravno kad budem imo i zenu i decu, trazicu neku drugu vrstu letovanja, a do tada ovo mi vrsi posao...
a sto se tice policije, nikad nisam imo nikakvih problema...jbg preticem preko pune, naravno da ce da me zaustavi, cirkas i vozis, moras da platis itd...al nikad me nisu cimali za gluposti, a vozim dole bez prednje tablice, full zatamnjen, mjuza uvek pici, malo ostrija voznja itd....prosle godine su me za 35 dana dole zaustavili samo jednom i to ujutru oko 3-4 kacmo isli u neki klub...
dole za pare koje bi potrosio za neki aranzman od 10,11,12 dana, boravim-odmaram se, provodim se preko mesec dana...i nikad ne stekamo pare, znaci klopa se, pije se, vozi se, peru se kola i sve sto ide uz letovanje...i dole mi je bilo najbolje...

tako dae po meni zakljucak ako ides sa zenom, devojkom, moze da se trazi neka malo mirnija kombinacija u nekoj severno africkoj zemlji ili zemlji EU, otici u neki resort il tako nestoi...
ako oces da se provodis, onda su to par mesta na grckim ostrvima,majorka,iica...al za to treba dosta love..i naravno cg, al striktno budva, jer je tamo najbolji provod...i nikako bez kola da bi moglo da se ide na bolje plaze, ipak se treba i malo okupati...
ja idem dole za nedelju dana i bice mi do jaaja  biggrin

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #39 poslato: Jul 05, 2010, 11:37:23 posle podne »
ti si jedan od 100 koji ima tu varijantu. ja garantujem da bi u grckoj imao isti ako ne i bolji provd nego u CG bez da odes na ostrvo. pa bre ljudi jeste vi svesni kolika je grcka zemlja... samo sto je fora, tamo te niko ne zna pa nemas kome da pokazes auto, tike, treshu...  lollol