Autor Tema: Vasa iskustva i misljenja o alarmu EXCALIBUR AL 2000 EDP  (Pročitano 2291 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže glok7788

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Mk6 2.0 tdi 103kw
Vasa iskustva i misljenja o alarmu EXCALIBUR AL 2000 EDP
« poslato: Jun 21, 2010, 09:08:36 posle podne »
Zanima me Vase misljenje o ovom alarmu i njegove mogucnosti. Video sam da na forumu ima dosta majstora koji se bave ugradnjom alarma pa me posebno interesuje njihovo misljenje, naravno da su svacija druga misljenja i iskustva dobrodosla. Unapred hvala...
Спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже, од тада смо виши пријатељи, у главу ми памет ућерасте.

Van mreže glok7788

• VW Početnik
Odg: Vasa iskustva i misljenja o alarmu EXCALIBUR AL 2000 EDP
« Odgovor #1 poslato: Jun 22, 2010, 09:01:24 posle podne »
Dajte ljudi neki komentar. Kakav je alarm, mislio sam da ga kupim za dvojku, je li mnogo dati 60 e za njega?
Спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже, од тада смо виши пријатељи, у главу ми памет ућерасте.

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 22, 2010, 09:09:21 posle podne »
Gde ima to za 60e, jesi li siguran???
Nije to los alarm, ima solidne funkcije samo je malo skuplji od drugih sa istim funkcijama ali ako je stvarno 60e onda je cak i jeftiniji ;)

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Jun 22, 2010, 09:14:13 posle podne »
Ja sam ugradjivao. Veoma potpun alarm sa mnostvo funkcja i programibilnih izlaza...  Veoma mnogo podesavanja i mogucnosti povezivanja izlaza preko dodatnih releja... Odusevila me je npr. mogucnost da se dodatni kanali programiraju tako da se desava nesto dok se drzi taster ili da se jednim pritiskom ukljuci a drugim iskljuci sto daje mogucnost povezivanja i komandovanja podizaca, sibera, svetla, sirene  biggrin preko alarma... Ocekivao sam samo malo kvalitetnije odradjen pejdzer al jbg, ovaj drugi daljinac je veoma kvalitetan iako na slikama izgleda budjavo... To si verovatno polovan naso za 60e???
Mnogo sam Rajkooo

Van mreže glok7788

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Jun 23, 2010, 07:47:55 posle podne »
Nije polovan, nov je alarm sa sve kutijom. Neki lik kod mene ga je dobio od rodjaka iz Kanade pa hoce da ga proda, mozda uspem da ga spustim i na 50 e posto ovom liku nije mnogo stalo do auta i dodataka za isti. U svakom slucaju kupujem ga. Hvala puno.