Nisi ni trebao da odes da se nadjes sa njim.
Ukoliko prodajes novu robu, i nudis garanciju za nju, u obavezi si da se javis na reklamaciju kupca.
S druge strane, ukoliko se niste usmeno drugacije dogovorili, a player je radio kod tebe kuci (normalno) ti ne snosis nikakvu dalju odgovornost, jer je jelte roba polovna.
Posebno zbog toga sto je on otvarao player i ko zna sta radio i sta sjebao pri tom. Mozda je on nesto pokvario pa sada hoce da se izvadi, a mozda je stvarno player zezao u radu kod njega, ali to nije tvoj problem. Ima elektricara da 200-300 dinara i sve mu lepo poprave i nameste, i da ga ne boli glava - pre nego sto uopste stavi player u auto.
Ti si usrao motku kada si otisao da se nalazis sa njim, ali u neku ruku si kriv zato sto je player ispao iz tvoje ruke.
Sa moje neutralne tacke gledista obojca ste krivi, on zato sto se ciganise za smesne pare, a ti zato sto si hteo da ispadnes korektan i pritom pokvario predmet.
Ja vec 2 godine trgujem sa polovnim stvarima, i nikada nisam imao vecih neprijatnosti, jer na pocetku treba razgraniciti oblast medjusobnog delovanja. (jednom je i meni jedan majmun uvalio nov player sa fabrickom greskom, bez nekog ulaza, ja sam platio majstoru 1500 dinara da mi to popravi i dao kod elektricara da mi ugradi u auto. Kasnije sam povratio te pare, ali u vidu limundo kredita jer je preko limunda isla cela transakcija. Evo ga i danas sljaka...).
P.S. Stvarno iritira to pisanje sa w, kada citam tvoje postove kao neki gay da pise. Prijateljski savet ti je da batalis to, bez uvrede.
Nadam se da sam ti pomogao.