Autor Tema: Kupovina auta polovnjak  (Pročitano 19182 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: Kupovina auta polovnjak
« Odgovor #40 poslato: Jul 06, 2010, 12:24:40 pre podne »
popuni lokaciju u profilu, pa da u slucaju da kupis auto, a ne valja, mozemo da ti preporucimo servis u blizini  lollol
dpu pu, daleko bilo...
po meni gledaj mehaniku i enterijer pre nego limariju...

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Jul 06, 2010, 12:24:46 pre podne »
najbolje da uopste nekupujes polovan auto.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #42 poslato: Jul 06, 2010, 12:25:32 pre podne »
brale, ta oktavija ti ima manju kilometrazu od 75% automobila u ponudi...
najjace je kad pise da je pasat karavan preso 115k hahha...jeste...u ponedeljak...auto kupljen da bi se vozio i vozio i pitaj boga kolko jos vozio preso za 8 godina toliko...

a inace uvek mozes da vratis kilometrazu na 60.000 i kazes da si ga uzeo od babe koja ima 70+ godina i koja je vozila kola vikendom do pijace...

1.9tdi karavan, 2003 sve u fulu,cak i kuka i krovni nosac, samo 98000 uvezen iz italije i samo 6500Eura...  biggrin biggrin neki ljudi nemaju obraza  boodala wacko
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 06, 2010, 12:27:35 pre podne »
najbolje da uopste nekupujes polovan auto.
Ma i to shto kazesh... Evo ima puntica da birash i boju i opremu i to samo za 90eura/mesecno ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže gedora

• Ultimate Member
« Odgovor #44 poslato: Jul 06, 2010, 12:36:33 pre podne »
svi smo ovde vlasnici polovnih auta, svi smo naletili na neku manu posle kupovine, u 99 posto slucajeva su vracene kilometraze za sto i plus hiljada km... itd itd. brate kupi i ti polovan auto pa ulozi neku stotku u njega ko i svi ostali ili kupi nov. nema tu stvarno nikakvog pametovanja ni pisanja romana. mislis da ce neki majstor moci utvrditi tacnu kilometrazu? hoce al u penisu tdi isto radi sa 80 i sa 180 000km. svaki polovan auto je polovan auto i jedino na novom neces nista raditi ni ulagati

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #45 poslato: Jul 06, 2010, 01:08:18 pre podne »
Samo da nebude nesto fatalno za popravku tacno cu da sednem i da se zaletim sa pancevca da sletim  driving u mutnu vodu.

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #46 poslato: Jul 06, 2010, 08:44:04 posle podne »
Ljudi i ovo je u igri http://www.polovniautomobili.com/oglas431450/fiat_stilo_18_16v/ onu fabiju smo odpisali.  Sta kazete ovo je malo blize tu u BG-u jednostavnije da odem i pogledam. A ona octavija je isto u igri samo malo dalje al planiram i nju da pogledam.

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #47 poslato: Jul 06, 2010, 09:40:49 posle podne »
ja bih te banovao sada  B) Stilo pa josh karavan  boodala na vw forumu  :rolleyes:

Uzguglaj malo mishljenja o tom autu, ja necu nishta da pricam... Jedan mali hint, elektronika, taksi... :D

Kad bi rekao odakle si mozda bi ti i ljudi preporucili gde da trazish auto...

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #48 poslato: Jul 06, 2010, 09:42:44 posle podne »
Izvinjavam se sad sto sam ovako malo skrenuo s puta VW-a ali mi je uletelo kao extra cena za to gotiste auta jedino sto je iz uvoza po meni je to minus.

Inace sam iz Beograda opstina palilula deo grada kotez.
Za elektorinuku sam od nekih cuo da ima problema i da se cesto kvari mada opet drugi kazu da je dizel fiatov bas ono za prelazak dosta kilometara a s druge strane ovo je benzinac pa onda reko mozda je malo bolja situacija.
« Poslednja izmena: Jul 06, 2010, 09:44:48 posle podne od strane lukaatv »

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #49 poslato: Jul 06, 2010, 09:57:09 posle podne »
U tom slicaju svrati na bilo koju taksi stanicu i popricaj sa taksistima o tom autu :D Fini neki ljudi, uvek raspolozeni za razgovor :D

Plus shto u tolikom gradu, sa onoliko auto placeva ti se oslanjash samo na polovneautomobile nije ti bash pametno... odvoji neko vreme pa zaredjaj po placevima ako ne nishta drugo, videcesh sta se sve nudi ;) Josh planirash da idesh za vranje da bi pogledao oktaviju :S mislim, koliko ce samo put do dole da te koshta, i josh ako ti auto ne odgovara. bacio si minumum 60eura...

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #50 poslato: Jul 07, 2010, 12:53:46 pre podne »
To si upravu za auto placevi al sto je grad veci to je vise prevaranata - lopova.   biggrin

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #51 poslato: Jul 07, 2010, 01:01:31 pre podne »
Toga imash svuda... Pa i na oglasima...

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #52 poslato: Jul 07, 2010, 02:08:58 pre podne »
uz fiata obavezno kupi i kompjuter serva , trebace ti  lollol

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #53 poslato: Jul 07, 2010, 11:42:09 posle podne »
Nista od fiata . Levi far stavljen nov (moguce cukanje) desni poceo iz nutra da propada (ogledalo propalo bran tackice) enterijer ok papucica kvacila malo vise izlizana motr solidan.

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #54 poslato: Jul 08, 2010, 12:13:32 pre podne »
To si upravu za auto placevi al sto je grad veci to je vise prevaranata - lopova.   biggrin

kao prvo,popuni lokaciju u profilu jer je to osnovno pravilo pristojnosti.to sto ti se ne svidja sto je auto iz uvoza,nema logike.generalno,svaki auto je bolji koji dodje od preko,a to sto nasi uvoze mahom krseve je druga prica.ako ti se taj auto dopada i vidis sebe u njemu,oteraj ga obavezno u ovlasceni servis.u svakom servisu,takodje mozes da se raspitas pre samog dolaska o njihovim iskustvima oko odredjenih modela bilo fijat ili vw.sto se tice fijata jtd,motor im se pokazao perfektno  .stariji modeli (td) su znatno losiji.od benzinskih motora savet su 1.6 i 1.8.slabiji motori se nisu dobro pokazali.ovo su podaci koje sam ja pre par godina dobio kako u deltinom servisu tako i u ostalim fiatovim servisima.

Van mreže gedora

• Ultimate Member
« Odgovor #55 poslato: Jul 08, 2010, 08:19:38 posle podne »
Nista od fiata . Levi far stavljen nov (moguce cukanje) desni poceo iz nutra da propada (ogledalo propalo bran tackice) enterijer ok papucica kvacila malo vise izlizana motr solidan.
ma ti si kralj  ;)

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #56 poslato: Jul 08, 2010, 09:40:04 posle podne »
Ono sto sam reko za motor solidan znaci ne zvoni ne tandrce prilicno je tih mozda bi u servisu pronasli nesto. Ali sam se u zadnjem momentu predomislio kad sam cuo da majstori traze 50e da bi zamenili zubcasti kais a kad je veliki servis u pitanju za komplet sve bi me izaslo parstotina evra sigurno 300e min a od toga delovi 18000 din. Ipak cu da pecam nekog VW ili skodu.
Veoma je interesantno to sto kad odes i pogledas sve pitas za cenu koja je zadnja on se necka i na kraju spusti jedva 100e a evo na primer ima jedan koji je trazio 4550e a sad je 4250e i i dalje stoji po dogovoru. Ali iz uvoza slazem se da je to bolje iz vise razloga veci standard pa se verovatno i bolje odrzavaju auti, bolji putevi.... Ali mi se uopste nesvidja to sto je toliko mnogo auta na oglasima koji su iz uvoza i ama bas svi sa kilometrazom 120000 do 140000 u 90% slucajeva i svi se kunu u sve zivo da je kilometraza tacna.
« Poslednja izmena: Jul 08, 2010, 09:46:06 posle podne od strane lukaatv »

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #57 poslato: Jul 08, 2010, 09:48:50 posle podne »
veliki servis je izmedju 18000 i 23000.taj sto trazi min.300e za servis nije normalan.

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #58 poslato: Jul 09, 2010, 06:42:50 posle podne »
Jel ima neko iskustva sa placevima u vojvodini - Novi Sad.

Van mreže lukaatv

• VW Početnik
« Odgovor #59 poslato: Jul 09, 2010, 09:44:19 posle podne »
Sutra ili u ponedelja idem za NS da vidim ovo http://www.polovniautomobili.com/oglas523601/skoda_octavia_19_tdi/ (smor mi je sto je karavan) i jos neke druge koji nemaju veze sa VW-om.