Autor Tema: Problem sa muzikom  (Pročitano 2943 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Number

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Problem sa muzikom
« poslato: Jun 07, 2010, 10:11:53 posle podne »
Moj stari DVD radi sasvim OK.Kad nema kontakta isto radi bez problema.Danas sam ugradio nov DVD i kad iskljucim kontakt on se ugasi.Ajde to nije problem, nego i sva setovanja koja sam memorisao obrise.I tako stalno.Ovo mi je drugi uredjaj koji ima iste simptome.Sve je na Euro dzekovima samo se utaknu jedan i drugi ....i to je je kompletna zamena.Primetio sam da imaju kutije sva tri modela valjda za osigurac i memoriju........vise mi ne pada napamet nista.

Neka pomoc iskusnih clanova bi mi dobro dosla.

Krle

• Gost
Odg: Problem sa muzikom
« Odgovor #1 poslato: Jun 07, 2010, 10:28:08 posle podne »
Iako je euro dzek, zice su pomesane... Glavni + (napajanje) ti vuce sa brave, a ne onaj stalni +, tj memoriju...Nje ti nema nigde... Proveri da li su ti zice na dobrom mestu, crvena ti je napajanje, a zuta je stalni +, tj memorija... Ona obezbedjuje da uredjaj ne izgubi napajanje i kad je ugasen, i odrzava memoriju... Meni jedino to pada na pamet, mozda gresim...

Van mreže sandokan

• Hero Member
  • Auto: golf 1
« Odgovor #2 poslato: Jun 08, 2010, 10:12:27 pre podne »
samo drugi raspored zica u dzeku, a to ces videti i u uputstvu koje bi trebalo da imas sa dvd-ijem

Krle

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 08, 2010, 12:19:11 posle podne »
Iako je euro dzek, zice su pomesane... Glavni + (napajanje) ti vuce sa brave, a ne onaj stalni +, tj memoriju...

Da se ispravim sam... Crvena (+) ti ide sa brave, ako ti gasi uredjaj kad ugasis kontakt, i to je u redu, ali ti zute nema nigde... Ona treba da se veze na stalnu struju, mozes i direkt na accu, ali nema potrebe kad imas vec izvucenu struju na instrument tablu... Ona ti sluzi da kad prekines napajanje, tj iskljucis kontakt, uredjaju obezbedi napajanje za memoriju i ostalo... Opet, ima strucnijih, pa ce neko nesto da doda ako sam pogresio...

Van mreže Sreja

• Sr. Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 08, 2010, 12:57:35 posle podne »
Meni je na novom PUNTU isto euro dzek i drzi memoriju, ali nece da radi bez konta!!!
To mi tako ide na zivac  :angry:
Kako da resim? Pitam ovde posto je problem slican!
Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže rajkooo

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Jun 08, 2010, 01:07:36 posle podne »
Obicno na zicama od CD plajera do euro dzeka ostavljaju cvenu i zutu zicu na buksnama za eventualne kombinacije... kod tebe ustekaj crvenu u zutu i to je to.
Mnogo sam Rajkooo

Krle

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Jun 08, 2010, 01:09:55 posle podne »
Taj fazon... Tako ces na crvenu koja je napajanje da dovedes stalnu struju sa zute, i to je to..

Van mreže Number

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Jun 08, 2010, 06:27:49 posle podne »
Citat
crvena ti je napajanje, a zuta je stalni +, tj memorija.

Prevezao sam ZUTU na CRVENU i sve radi kako treba.

Hvala svima na savetima.

Krle

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Jun 09, 2010, 02:04:54 pre podne »
Nema na cemu, zato smo tu... LOCK