mislim da mislimo na isti auto. prije 2 god sam mu promijenio sve 4 klipnjace, radilica ti je na 1 ili drugoj ( sad se nesjecam) specijali, nove su ti karike, svih 16 hidro podizaca su ti novi, zamijenio sam mu i sve 4 dizne( skinute sa stranca u extra stanju) nove su vodjice ventila i gumice, ventili su idealno uslajfovani, glava ja bila na klasicnom ravnanju pa posle toga na finom ravnanju to je uradjeno u mr-u iz razloga sto sam stavio malo tanji metalni dihtung glave, dihtunzi izduvne, usisne grane i kartera su svi novi. sva 4 semeringa na motoru su nova. novje i z. kais i spaner. auto ti ima italijansku naknadno ugradjivanu klimu i lezaj-spaner 6pk kaisa je los tj cuje se. moras jos kod majstora za klimu pogledati i elektroniku na displeju za klimu i pregledati instalaciju koja se nalazi ispod desne kasete. korpa kvacila i druk lezaj su bili ok a lamela tu i tamo. uradjen ti je i birac brzina u mjenjacu i stavljen je od golfa 4 tdi ASV. i ler motor je pri kraju ponekad mu je mali ler gas a ponekad se i ugasi na leru.
jeli to taj golf druze?