Ma zar nije najbolja varijanta na vagenima dijagnostika i za minut iscitas km iz ECu-a… 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa i tu moze da se vrati km valjda
onaj ko zna sta radi po pitanju vracanja kilometraze, taj je svuda vrati, na tabli, ECU, BS, komfort modul i ne znam gde jos sve ima zapisano, razlikuje se od modela do modela, tako da ne ma sanse da je provalis

@ Pekar
Kod nas su bauk plivajuci i lanac zato sto ljudi nemaju para a to su delovi koji su skupi za zamenu i onda mole Boga da im to ne crkne.
slazem se u potpunosti stobom, ali ako je auto preso tipa 160-180 000km, ne ma sanse da mu je plivajuci otiso na tu kilometrazu, jer lagano prelaze po 250/300 000km. sto se velikog servisa tice ukoliko nije siguran buduci vlasnik, normalno je da se odmah odradi veliki servis, e sad ljudi kod nas vecina hoce kad kupi polovan auto sto mladji i ne razmisljajuci o odrzavanju i da ne ulaze nista, ko da je kupio nov, za veliki servis sto se tice lanca,lancanika,klizaca,zatezaca, to sad i nije toliko skupo kao sto je bilo, ima dosta aftermarketa delova, pa za pojedine modele dodje mala razlika u ceni od onoga sto je na kais, a kod neke modele je samo vodena pumpa 400 eur. skuplja od plivajuceg

zato auto koj resis da uznes, proveris po broju sasije koliko kostaju delovi za VS, i cepas dalje

A prepoznaje se falsifikat, po tome baš što ti kažeš. Meni je čovjek koji je uvezao auto dao čak i njemačke tifove koji su rađeni i kilometraža sa tifova se poklapa sa onom iz servisne, a skoro sam auto testirao i na CV i po njemu je kilometraža tačna. Ako hoćeš baš da si siguran pri kupovini testiraj na CV, dva izvještaja su oko 20e. Tu jedino možeš da dobiješ podatke o servisima. Ja kad sam kupio auto sam zvao Rokšped (ovlašćeni VW servis u CG) i išao na foru kad je rađen zadnji servis da bi mi rekli kilometražu, a dobio sam odgovor ,,upaliće se lampica kad bude vrijeme" i ako želim da provjerim kad je rađen koji servis moguće je samo uz ličnu kartu čovjeka koji je zakazivao prošle servise. Po meni bi to trebalo da bude dostupno baš zbog falsifikovanja servisnih knjižica, ali izgleda da i oni štite ljude koji vraćaju kilometražu...
ne radi ovlasceni servisi u dilu sa prodavcima, vec takve podatke mogu dati samo vlasniku auta, ili kazes vlasniku auta koj zelis kupiti, jer mozemo u ovlasceni da proverimo auto kada i na koju kilometrazu je radjen poslednji servis i vidis da li ce pristati ili ne, to se placa zavisno od servisa do servisa i miran si.
pre neki dan gledam na mobile.de skoda sa 950 000km 2015 god. taj dolazi kod nas ili u komsiluku doteran sa 150km i NOV NOV NOV u opisu oglasa, u svajcarskoj audi TTS 300ks. 450 000km 2015g. i on se prodao samo cekam da vidim gde ce se pojaviti i sa kojom kilometrazom

jedino je za njega problem sto je svo vreme odrzavan u ovlasceni pa ko ga proveri imace srece, hocu da kazem da auta sa malom kilometrazom su preko dosta skuplja nego kod nas sa istom, tako da kod nas sa malom kilometrazom i ispod cene, je ili vracana kilometraza ili bio obmotan oko bandere... ili u retkom slucaju da je nekom zagustilo za pare