Brat mi ima passata B6 karavan skoro 2 godine, 1,9 tdi 105 konja, mislim da je BLS. Sto se tice motora, menjao je dihtung dekla i reparirao turbo. Zadnje kocnice, tj. rucna je zaglavila, pa je odradio klesta ili kupio nova, ne secam se, ali to im je boljka, glupa elektricna rucna. Mozda su bile jos neke sitnice, tipa presostat za klimu, odradio je veliki servis naravno. Ne trosi ulja skoro nista, potrosnja na auto-putu 5.5l, stvarno smesno.
Siber i zatamnjena stakla mislim da ces teze naci, ovo ostalo ima.
Generalno je dobar auto, udoban, lep unutra, njegov je sa alu trimom. Meni licno taj auto nije legao, trom je za moj pojam, ali to sam samo ja, on je zadovoljan, ti si navikao na pasata i mislim da ce ti odgovarati. Za svojih 105 konja ume fino da povuce, ali naravno, kratko traje, dovoljno za neka blaza preticanja, ali generalno je auto vise za kuliranje i uzivanje u smesnoj potrosnji.
Duzina ti je ista i kod karavana i limuzije, jedino ako preferiras limuzinu zbog izgleda.
Insignia je lep auto, Nino kaze da zavisi kako ti se zapadne, moze biti dobar, a moze biti uzas. Mani se francuza vise...