Podzdrav za Vagen ekipu,
još nemam VW ali planiram da kupim.

Treba mi mali gradski auto. Takozvani ženomobil.
Biće 99,99% gradska vožnja. Možda nekad do Novog Sada, ali nikako ne do Grčke.
Elem, gledam Up! i Polo. Polovni, do oko 5.500 €
U obzir dolazi i Škoda/Seat klonovi, ako se ukaže dobar primerak.
Razlike, mane i prednosti, samog auta, uglavnom mogu da skapiram (ipak je to razlika A i B segmenta) ali nemam nikakvo iskustvo sa motorima.
Vidim da se nude mali trocilindraši: Benzinci 990 cc MPI, ili 1.2 TDI
A vidim da se Polo može naći i sa 1.4 TDI i sa 1.6 TDI a ima i 1.2 benzinaca.
- Performanse (ubrzanje

) mi je nebitno.
- Bitni su mi niski troškovi eksploatacije: gorivo / servisi / delovi / gume / 'kumulator / registracija i ostalo.
- Bitna mi je pouzdanost.
- Nisam isključiv po pitanju goriva (
na šta se vozi, na šta se kuva a čime se ore)
Pitanja:
- Kakvi su se, u praksi pokazali MPI trocilindrični? Neke karakteristične mane, kvarovi?
- Kolika je relna razlika u vožnju Polo / Up! ?
- Kakvi su se, u praksi pokazali TDI 1.2 trocilindrični? Neke karakteristične mane, kvarovi?
- Da li da ipak tražim 1.4 / 1.6 TDI, ako se odlučim za Polo?
- Koliko koštaju delovi za mali servis za neke od pobrojanih motora? (zamenu ulja i filtera radim sam, u garaži, kao i druge radove, manjeg obima)
- Kolika je prosečna gradska potrošnja. Ali, stvarno, bez komercijalnih odgovora tipa "2.2 l/100km"
Molim za komentare, predloge, savete, šta god. Svaki post je dobrodošao.
Moram priznati da malo zazirem od kupovine polovnog Up! jer koliko se može videti na ulicama 90% njih služi nekoj kurirskoj službi.
Kapiram da, kad se stavi na oglas, to znači da su mu "dušu izvadili", da je potpuna islužena raga.
Naravno, ako se nađe neki koji je bio u privatnom vlasništvu, služio privatnim potrebama - to je skroz druga priča.