Зависи од горива и од одржавања. Пола наших људи вози ауто на резерви а ауто кад има испод ¼ резервоара неће покренути регенерацију, што на дуже стазе и те како нашкоди. [emoji4] Ништа ја не нагађам, већ кажем да је потпуно нормално да се дпф напуни, што ће свака иоле писмена оригинална дијагностика показати, а и сами људи када им ауто упадне у safe mode или константно држи лампицу за дпф на табли. Ја само кажем људима да није смак света узети ауто који нема дпф, иако га је тај мотор фабрички имао. [emoji3] Ти си малтене имао среће, ако се не варам узео си га новог, знаш колико је заиста прешао, знаш кад ради реген, знаш шта је дпф итд... Имао сам клијента на кодирању са голфом 7 2018, човек нема појма шта је дпф, каже не интересује ме да ми објашњаваш уопште, ја возим нов ауто 100ккм на неки вид ренте кроз отплату у аутокомерцу, након тога преда њима тај ауто, узме други и тако у круг. Е проблем неће имати он, проблем ће имати трећи власник тог аута, кад ауто догура до 350-400к а нит је пажено кад ради реген нити је праћено стање па да се на време дода повремено неки адитив нити ишта слично, већ само укључи кола, гас, стане, искључи... Исто као што неко са аутоматиком пређе 500к без отварања јер га узме од човека који је редовно мењао уље, а ево мој на 350к иде на сто за ремонт јер је претходни власник био слепац... Некоме у дпф оде 10г пепела за 250к, а некоме 10г за 50к, зависи од горива, начина вожње, одржавања, милион ствари...