Naime evo o cemu se radi. Nov pa bi odma da pita hehe. Pokrecem ovu temu jer mi je potrebna pomoc iskusnijih VW poznavaoca, uskoro posle dugo stednje (Srbija brale) blizim se mogucnosti da sebi kupim auto (prvi) i resen sam da to bude Golf 3 sa 3vr. Neke mane ovog auta sam vec saznao ( vecina ce preskociti ovaj deo sa manama kao iskusni zaljubljenici ovog modela) znaci korozija, krckanje enterijera itd. Korozija, tj limarija, stakla i svetlosna grupa mi nisu bitni obzirom da radim u firmi koja je vodeca za auto limariju i navedene delove tako da mi nije nesto tesko doci do njih, ono sto me brine jeste agregat koji da gledam. Moje potrebe su nekih 100 do 150 km nedeljno tako da mi dizel nije nesto bitan za stednju, i tu nastaje problem. Neko prica da bezim od 1.4 benzinca da uzmem 1.6 drugi pricaju da je bolje 1.8 jer trosi kao 1.6, i posto vecina nema atest plina moguce da bi ga cak i izbacii i vozio na cist benzin, pa me zanima koji motor vi predlazete sa ili bez plina, da moze fino ici elasticno po gradu a imati sta da mi prizi kad pritisnem malo na bulevaru kasno nocu kad nema nikog. I molio bih da mi navede tu neki potrosnju i cenu neekih odrzavanja za taj auto i na sta obratiti paznju. Ukoliko je potrebno jos informacija trazite em sam nov em prvi auto, zato se i obracam vama iskusnijima. Hvala unapred na korisnim odgovorima.[emoji6]
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk