Kupis od mene auto i imas odmah sa i hi line i sa mf volanom, i sa najjacim tdi

Najverovatnije da bi ti trebao identican mf volan kao taj sto auto vec ima (ali bez mf) i onda bi mogao da iskoristis i air-bag sa starog volana, a uz malo Vag-com kodiranja bi trebalo da sve i proradi. Verovatno bi, ako ne zelis da zadrzis stari air-bag, na passatu b6 proradio bez problema bilo koji drugi mf volan sa air-bagom koji je original za B6.... Zajebancije i prave hard-core penetracije nastaju ako oces volan od b7 na b6 pa i sa B6 restyle na b6 non restyle. Ali ne razumem te bas naj... Ako si u prici da tek kupujes kola, onda imas slobodu da gledas i da trazis ono sto TI zelis. Ja sam hteo da bude hi line, da ima mf volan, 2.0tdi 125kw, kozu, fabricki xenon, mfd2 navi itd, i takvog sam i kupio. a ostalo me nije zanimalo da gledam, Nisam gledao 103kw pa da ga cipujem, bez mf pa da menjam volan, nabacujem niklovane lajsne, parking senzore, naknadno ugradjujem xenone, mfd i sl.... To radis samo kad se zahebes pa kupis klotaru, ili je kupis sa dobrim razlogom tipa smesna prava km a prvi vlasnik, i onda nemas gde nego da retrofit svasta nesto, a da te to iskosta svetog Petra kajganu na kraju...Ovako, ti jos nisi to ucinio, i nemoj ni da cinis