Da, gomila ramova za pcele. Stevane, da me ne shvatis pogresno, imao sam Superb 1.9tdi 81kw 2008g, ne konkretno ovog sa oglasa. Ovaj mi deluje Ok na slikama, max full je, cena dobra... Superb je kao auto fenomenalan, i mogu ga toplo preporuciti. Ima mekanu voznju, zvucna izolacija je perfektna... Tu je u sustini b 5.5 tj. Superb bolji u odnosu na Octaviu A5 ili Gilfa 5. Tezi je na volanu jer nema elektronski servo, ali je zato kvalitetnije izolovan, i lukzuzniji, malo kvalitetnije odradjen, iako je stariji model generacijski... Svidjalo mi kod Superba sto su mu osvetljeni tockicici luftera kao kod Audi A6, takodje ima diskretno osvetljenje kod rucica vrata i tako te sitnice... Ovaj restyle od 2006g ima i belo osvetljenu tablu, tako da je stvarno suvi kvalitet od kola... auglavnom su sa fabrickim Xenonima i maxi dot display bord kompjutera, imaju preklopljavanje retrovizora, senzor za kisu, coming/leaving home... Ako mozes, vidi jednog, probaj, narocito nocu, odusevices se

Sto se tice potrosnje, ovaj od 81kw mi je trosio u proseku po lokalu i gradu 7.2l, a kad sam isao na more u Grcku, resetovao sam potrosnju, do tamo plus lokal tamo i nazad 5.8l. Stvarno smesno za ovakvu limo... Isao sasvim lepo, 140-150 mu naj lezi, ali je izolovan tako da se zanesem pa ga nateram do 170km i tek se trgnem kad vidim da su obrtaji otisli u 3700, ali unutra se i dalje nista ne cuje...