Po meni auto bez snage je bezveze. Mk6 motori solidno manje trose u odnosu na mk5 generaciju, tako da smatram da mk5 nije dobar izbor, ali ako bas treba mk5 onda bi uzeo ili 1.9tdi 105 ili 1.4tsi od 140/170ks. Potrosnja veca kod benzinca za oko 17%, veca snaga za 25%-38%, jeftinije gorivo 3%, jeftinija registracija oko 20%, a odrzavanje kako te Bog pogleda. E sad ima i 2.0TDI koji pomera ove procente u korist dizel motora, ali imaju nekih zajednickim problemima oko dizni i dpf i ne znam sta jos, to cicero zna najbolje on je sve to proucio pre kupovine. Ja ne gledam dizela kao moj sledeci auto tako da te boljke na jedno uvo udje na drugo izadje.
Gvarano cemu trolovanje? Moj problem je sto znam sta zelim, a ne sta moram da vozim? Seo sam u odlican auto i sad je to problem? Treba da kazem da je sranje jer je karavan? Meni je dovoljno da neko kaze volim karavana ili zbog posla i to je ok, ali vozim karavana jer mi je zena posredno ili neposredno tako usadila u mozak to mi je bezveze. Ne znam da li se pronalazis tu negde, pa si malo ljut. Jedan od najlepsih auta po meni je CC (mk1) koji kosta priblizno kao mk6 GTI. I bez razmisljanja bi pre uzeo GTI.