Pre svega pozdrav svima, nov sam na forumu. Trenutno sam u potraznji za autom, nekoliko njih dolazi u obzirm pa i golf 4. Nisam nesto iskusan, ovo ce mi biti prvi auto koji kupujem. Danas sam gledao jedan i odusevio se stanje auta u svakom pogledu, dosta tehnike,automatska klima, tempomat, senzori za parkiranje, fabricka navigacija(sem sto nema cd koji je potreban za nju),bord kompjuter, unutra ocuvan maksimalno, limarija odlicna, motor radi odlicno, na pola kljuca pali, 4 nove gume, ima kuku, 2/3 vrata, isli smo u probnu voznju sve bez ikakvih problem,apsolutno super stanje, godiste je 2001, registrovan je do februara sledece godine i ceni ga 3500(da li je to visoka cena?). Ono sto je prelomilo da ga nisam odmah uzeo jeste sto nisam prvo siguran da li je cena odgovarajuca, iako mislim da zaista vredi te pare jer mi deluje perfektno, i drugo jos vaznije jeste to sto nemam iskustva a ni znanja sa automatikom. Kasnije sam kuci malo guglao, i vidim da se pise da je jako skup taj menjac ukoliko ode, i da hoce auto da trosi vise sa njim.
E sad zanima me koliko je to tacno, da li su stvarno ti automatici skloni da odu, i ako je veca potrosnja, koliko je veca, nesto zanemarljivo malo, ili pak 2,3 litra vise. Hvala svima unapred, ocekujem dosta komentara, i molim sve koji imaju iskustva sa ovim autom, ovim motorom i menjacem da napisu svoja iskustva i misljenja. Pozz