Ja stvrno ne razumem, pet strana žvaćemo i onda neko uleti i nalupeta, i ponovo žvaćemo i opet sve u krug.
Iwcha auto je uvezen na papire od drugog, to smo ti rekli nas dvoje troje. Najvrovatnije je čist za naše drugove organe, samo se ne slaže god proizvodnje, objasnio sam već zašto, ne mogu ponovo.
Kod mk2 89-92 po broju šasije se ne razlikuju jetta i golf, imaju 1G. Do 88 se razlikuju.
To što si našao na dekoderu je sve što može da se sazna po broju šasije, već smo ti rekli nas nekoliko i kraj.
Taj prodavac je skontao da se tebi auto sviđa i sad tvrdi pazar.
Ja sam letos kupio bubu, prvo je držao 1300, kada sam rekao da bih došao (170 km daleko) pristao je na 1200, kada sam došao pogledao, video da mi nije sve rekao kako jeste, rekao sam mu ako hoćeš 1000 ok, ako ne odo ja. I otišao sam, ali sam bio dovoljno pametan da sednem u prvi kafić iza ćoška, posle pola sata me zove i pita gde sam, može za 1000.
Hoću reći, ne znam koliko ti je daleko, otiđi pogledaj auto, ako vredi, keš na stolu zna da spusti cenu, i bez sekiracije ako ne uspe, nalteće drugi. Nađi čoveka na koga se vodi auto i vidi sa nji oko prevoda. Prvo ovo proveri pa onda na put.
Meni je uvek bolji auto koji nije rađen, nego neki tek ofarban, a ovaj verovatno nije rađen jer ima sve nalepnice, jedino proveriš da nije bio otkinut od napred pa farban samo prednji deo.
Sve te plstikice, kedere, itd što fali lako možeš naći, kad sam ja našao sve za bubu 40 godina staru, naći ćeš za mk2 bez problema za male pare.
I neću više pisati u ovoj temi, jer mi ide na živac što neko uleti pročita poslednji post i pametuje, a na prethodnoj strani već prežvakano.